Tip Om Gefrustreerde Kijker Van Lange YouTube Video's Te Voorkomen
28 februari 2016 

Tip Om Gefrustreerde Kijker Van Lange YouTube Video's Te Voorkomen

Een lange YouTube video kan zeer waardevol zijn, maar ook als erg irritant door de kijker worden ervaren. Hoe voorkom je irritatie en frustatie bij de kijker als je een lange YouTube video maakt? In deze video een handige tip.

Tip Om Gefrustreerde Kijker Van Jouw YouTube Video Te Voorkomen

tekst uit de video:

Maak jij als ondernemer ook wel eens YouTube video’s die langer zijn dan twee, drie minuten? En wil je niet dat de kijker gefrustreerd wordt van je lange video? Blijf dan kijken. In deze video een handige tip, om geen gefrustreerde kijkers te krijgen. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video dus een handige tip om te voorkomen dat de kijkers van jouw YouTube video gefrustreerd worden, van je lange YouTube video.

 

Je herkent het vast wel: je kijkt een lange YouTube video, omdat er waardevolle informatie in die video vertelt wordt, maar je bent aan het scrollen en aan het zoeken waar je precies die waardevolle informatie kunt vinden. Want je hebt eigenlijk geen zin, om die hele video te bekijken. Nou je bent niet de enige, want heel veel kijkers van lange YouTube video’s worden gefrustreerd omdat ze niet kunnen vinden wat ze zoeken in die video. En om te voorkomen dat kijkers dus afhaken en gefrustreerd je video weg klikken heb ik dus een handige tip. De tip is als volgt. Als je de video begint, kun je aangeven in je video dat de kijkers naar de inhoudsopgave van de video kunnen kijken en dat kunnen ze doen in de beschrijving van de YouTube video. In de beschrijving van de YouTube video, zet je dan de tijdstippen van de video; waar wat vertelt wordt. Wat ik hier mee bedoel kun je zien in de beschrijving die ik gemaakt heb in deze video. Dat is een lange YouTube video die ik onlangs gemaakt heb en daarin heb ik deze tip ook toegepast. Heb je een vraag over video marketing, YouTube of het zelf maken van video’s? Laat jouw vraag dan in het reactieveld onder deze video even achter en wie weet beantwoord ik jouw vraag in één van mijn volgende video’s. Download hem even gratis. Het gratis e-book. Hij staat aan die kant. En als je hem download ben je verzekerd van 10 videomarketing tips voor beginners en kun je vandaag al aan de slag met video marketing voor jouw bedrijf. Tot slot wens ik je een hele fijne dag toe.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen