De Tip Van Een Ondernemer Voor Meer Klanten (Video)

De Tip Van Een Ondernemer Voor Meer Klanten (Video)

Wil jij als zelfstandig ondernemer meer klanten? Kijk dan vanaf 1 januari 2014 naar de videoreeks “de tip van een ondernemer voor meer klanten”.  In de video reeks geven ondernemers tips over hoe zij meer klanten krijgen. De eerste video (zie hieronder) heb ik alvast online gezet,  zodat je kunt zien wat de videoreeks inhoud.

Vanaf 1 januari 2014 zet ik wekelijks een nieuwe video met een tip van een ondernemer online. Ben jij ondernemer en wil je leren van andere ondernemers? Hoe zij meer klanten krijgen? Abonneer jezelf dan op mijn YouTubekanaal en mis geen uitzending.

Eerst video “De tip van een ondernemer voor meer klanten”

In de eerste video vertelt Tony van Dijk van auto en truckservice Van Dijk uit Dreumel wat zijn tip is om meer klanten te krijgen. Ook heeft hij nog een interessante tip voor als je op zoek bent naar een betrouwbare auto. Kijken dus:

Het advies van Tony:  De mensen betrekken bij je product/dienst wat je levert. Rustig blijven. Het persoonlijk contact hoog houden en netjes en oprecht zijn. Dat de klant een goed gevoel heeft bij je product/dienst en dat ze terug komen. Wij scoren dan altijd op de mond op mond reclame.

Wil je zelf meedoen met de videoreeks “de tip van een ondernemer om meer klanten te krijgen”? Geef jezelf dan op via info@theodekleijn.nl. Deelname is gratis.

Over de schrijver
Reactie plaatsen