4 Tips Om Opnieuw De Aandacht Van De Kijker Van Jouw YouTube Bedrijfsvideo Te Trekken

4 Tips Om Opnieuw De Aandacht Van De Kijker Van Jouw YouTube Bedrijfsvideo Te Trekken

In deze video leg ik praktisch uit hoe jij als ondernemer, opnieuw de aandacht van de kijker van jouw (bedrijfs)video trekt. 4 tips met uitleg.

4 Tips Om Opnieuw De Aandacht Van De Kijker Van Jouw YouTube Bedrijfsvideo Te Trekken

De gesproken tekst van de video:

4 tips aandacht kijker YouTube Video

Hoe pak je opnieuw de aandacht van de kijker tijdens het afspelen van jouw video? In deze video geef ik jou vier tips hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. De vier tips hoe je opnieuw de aandacht van de kijker kunt trekken tijdens het afspelen van jouw video.

Tip 1: zoom in.Doordat je inzoomt kom je korter bij de kijker. Je veranderd ook van beeld, daardoor wordt de kijker weert alert.

Tip 2 is eigenlijk een hele simpele tip maar wordt heel weinig toegepast: laat een stilte vallen. Doordat je een stilte  laat vallen zal kijker nadenken over de laatste zin die gezegd hebt. Die wordt dus benadrukt.

Tip 3: verander van positie. Doordat je van positie veranderd, wordt de kijker eigenlijk weer een beetje wakker geschud en zal opnieuw zijn aandacht vestigen naar de video. Verander niets continu van positie, want dat werkt averechts.

Wat denk jij dat tip 4 zal zijn om opnieuw de aandacht van de kijker terug te krijgen? Weet je het al? Ik heb net verteld. Stel vragen aan de kijkers. Doordat je een vraag stelt aan de kijker, zal hij gaan nadenken en doordat hij gaat nadenken trek je opnieuw de aandacht.

Wil je meer tips over hoe je een goede film maakt? Schrijf jezelf dan gratis in voor de cursus “hoe maak ik een goede youtube video voor mijn bedrijf”. Het inschrijven is simpel. Klik op de link die hier in  beeld verschijnt, of op de link onderaan deze video. Abonneer jezelf ook even op van youtube kanaal. Dit kun je doen door op de knop abonneer te drukken en laat ook even een reactie achter wat jij van deze video vond. Dit kun je doen door een reactie onder deze video achter te laten. Ik wens je in ieder geval nog een fijne dag toe.

Over de schrijver
Reactie plaatsen