3 Tips Voor Een Goede Videostijl Voor Ondernemers | Branding Tips

3 Tips Voor Een Goede Videostijl Voor Ondernemers | Branding Tips

Videostijl: welke videostijl kun jij het beste toepassen in jouw video? In deze video 3 handige tips.

3 Tips Voor Een Goede Videostijl Voor Ondernemers | Branding Tips

tekst uit de video:

Als je als ondernemer een video wilt maken voor op YouTube: waar moet je dan rekening mee houden als het gaat om videostijl? In deze video 3 handige tips voor het toepassen van de juiste videostijl voor jouw YouTube video.

Hoi ik ben Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video marketing. In deze video dus 3 handige tips voor het toepassen van de juiste videostijl voor jouw YouTube video. Laten we snel beginnen met tip 1. Kijk naar video’s van andere ondernemers. Kijk dan wat je aanspreekt in die video’s. Passen ze bijvoorbeeld leuke teksten toe. Of passen ze een leuk effectje toe of leuke muziekje of passen ze een mooie achtergrond toe.

Afijn kijk naar video’s van andere ondernemers en pak er die dingen uit die jou aanspreken. Pas die dingen ook toe in de videostijl van jouw video. Kijk naar de stijl en branding van je bedrijf en pas die branding ook toe in je video’s. Dan heb ik het bijvoorbeeld over de achtergrond. Dus dat je een passende achtergrond toepast, die past bij de uitstraling van je bedrijf en van het product of dienst wat je over wilt brengen.

Ik heb het ook over de lettertype en letterkleur. Dus kijk naar je website en naar je logo welke lettertype en letterkleur gebruik je daarin? Laat dit terugkomen in de letters die je of de teksten die je in je video voorbij laat komen en kijk ook naar de website hoe je personen aanspreekt op de website. Gebruik je u of gebruik je je of jij om de lezer bij de teksten te betrekken en gebruik diezelfde spreekvorm ook in je video. Dan de laatste en tevens ook belangrijkste tip: blijf jezelf. Het is erg belangrijk om jezelf voor de camera niet anders voor te doen dan dat je in werkelijkheid bent. Anders krijgen de kijkers van je video een heel ander beeld van jou als dat je in werkelijkheid bent en dat erg nadelig voor je werken als de kijker jou in levende lijven ontmoet. Zo dat waren ze dan de 3 tips voor de juiste videostijl van jouw YouTube video. Heb jij nog meer tips over de videostijl. Laat jouw tip dan even achter in het reactieveld. Beneden. Onderaan de video en ik ben ook benieuwd welke videostijl jij toepast als ondernemer voor jouw YouTube video’s. Laat die dus ook even achter in het reactieveld beneden deze YouTube video. Vergeet hem niet gratis te downloaden de 10 videomarketing tips voor beginners. Hij staat aan die kant. Klik er even op. Download hem en je kunt vandaag al aan de slag met video marketing voor jouw bedrijf. Dan rest mij niets anders dan jou nog een hele fijne dag toe te wensen. De stijl van de teksten. Pas hetzelfde lettertype toe in jouw video’s. Kijk ook hoe je. Dat was een vlieg. Nou we beginnen maar even opnieuw.

Over de schrijver
Reactie plaatsen