Kun Je Tijdens Het Uploaden Van Een YouTube Video De Computer Uitzetten?
20 november 2015 

Kun Je Tijdens Het Uploaden Van Een YouTube Video De Computer Uitzetten?

Op mijn YouTube kanaal krijg ik diverse vragen over YouTube. Eén van de vragen die gesteld is: “kan ik tijdens het uploaden van mijn YouTube video de computer uitzetten?” In deze video geef ik antwoord op die vraag tijdens de video 30 daagse die ik in september 2015 heb gemaakt.

Kun Je Tijdens Het Uploaden Van Een YouTube Video De Computer Uitzetten?

Tip: kijk de bovenstaande video, dan hoef je de onderstaande tekst niet te lezen

Inleidende tekst:
Het uploaden kun je via creator studio (en dan naar videobeheer) doen of rechtstreeks op de “upload button”. Soms kan het uploaden van je YouTube video best lang duren. Vooral als je videobestand erg groot is, veel MB‘s bevat. Als het dan avonds laat is, wil je graag de computer uitzetten als je met het uploaden begonnen bent. Immers het is zonde om de pc de hele nacht aan te laten staan. Daarnaast maakt een desktop best veel geluid en verbruikt stroom cq. energie. Het is dan fijn om de computer uit te zetten tijdens het uploaden van je file naar je YouTube kanaal. Maar kun je jouw computer wel uitzetten tijdens het overzetten van jouw YouTube filmpje? In deze video het antwoord.

 

Tekst uit de video:

Kun je tijdens het uploaden van een YouTube video je computer uitzetten? Die vraag beantwoord ik vandaag in deze video. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video marketing. In deze regenachtige dag antwoord op de vraag of je tijdens het uploaden van je YouTube video de computer uit kunt zetten? Het antwoord op die vraag is simpel: nee dat kan niet. Als je dat namelijk wel doet, dan stopt het uploaden. Heb je een vraag over video marketing, YouTube of het zelf maken van video’s laat jouw vraag dan in het reactieveld onder deze video even achter. Vergeet jezelf ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Vond je deze video interessant, geef hem dan even een duimpje omhoog.

Over de schrijver
Reactie plaatsen