Vakantievlog: Waarom Je Dit Morgen Moet Toepassen Voor Jouw Bedrijf
08 september 2015 

Vakantievlog: Waarom Je Dit Morgen Moet Toepassen Voor Jouw Bedrijf

Vakantievlog: altijd al onderscheidend bezig willen zijn? Lees en kijk dan snel verder. In deze vakantievlog leg ik uit waarom je morgen moet beginnen met vakantievloggen voor jouw bedrijf.

 


Is een vakantievlog iet voor jouw bedrijf? | Inspiratievideo

De tekst uit de video:

Vakantie: even niet denken aan je bedrijf, of toch wel!?

Vakantie is nu niet echt het ideale moment om uitgebreid aan je onderneming te denken. Toch krijgen veel ondernemers inspiratie en doen nieuwe ideeën op tijdens hun vakantie. Ze zitten vol nieuwe energie en dat is ook een goede tijd om misschien dan toch een vakantievlog te maken, zoals ik nu doe. Immers als je een nieuw idee hebt, of iets vol energie wilt delen dan is het heel makkelijk. Want tijdens je ochtendwandeling zet je jouw smartphone op een selfiestick en loopt een rondje.

 

Maar denk dan wel aan de volgende 3 punten. Eerste belangrijkste punt is dat je van te voren goed na moet denken wat je zegt. Het moet geen langdradig verhaal worden, maar wel duidelijk. Anders haken de kijkers af. Het tweede punt is dat je altijd tegen de zon in moet lopen, om te voorkomen dat je zwart bent in het beeld. En het derde en laatste punt is dat je waarschijnlijk vol energie zit en daardoor veel makkelijker een video maakt, als dat je thuis een beetje staat te proberen voor die camera om wat te vertellen. Tijdens de vakantie gaat het allemaal doorgaans veel makkelijker. En als je nog in zo’n mooie rustige omgeving rondloopt als hier. Ja dan kan het alleen maar een goede video worden. Althans. Goed. Voor een vlogvideo kan het dan denk ik een redelijke video worden.

 

Camping Chvalsiny in Tsjechië

Goed nu ga ik even een rondje doen over de camping heen. Dus loop maar even mee. Hier achter heb ik net gelopen, voor de vakantievlog. En hier lopen we de camping binnen. Het is momenteel eind augustus dus het is niet heel druk meer op de camping. En we gaan even een rondje doen. De camping heeft veel speelvoorzieningen voor kinderen. Hier staat bijvoorbeeld wat kinder speeltoestellen en ook verderop de camping staan er nogal veel. En de camping heeft ook een zwembad. Die staat daar.

zwembad op de camping

zwembad op de camping: aangeduwd door mijn kinderen in het koude zwembad

Dat is wel een koud zwembad moet ik zeggen, want het wordt natuurlijk gereinigd. Vandaar is het ook vrij koud. Ze hebben hier ook een kinderprogramma tijdens het hoogseizoen. Dus zeker de moeite waard om hier met kinderen naar toe te gaan. Hier gaan we dus door het sanitair gebouw. Ziet er allemaal spik en span uit. Hier aan de rechtse kant hebben we de pizza oven. Wekelijks kun je daar zelf pizza’s maken. Stukje omhoog. Camping heeft ook een eigen bistro, waar je lekker een makkelijke maaltijd kunt eten. Voor een uitgebreide maaltijd kun je beter hier naar het dorpje gaan.     Kleine kinderboerderij hier aan de rechtse kant. Altijd leuk om met de kinderen langs de dieren te gaan. Elke morgen om 11 uur mogen de kinderen ook zelf de dieren voeren. Hier links de tafel tennishal. En hier kun je volleyballen. En hier loop ik de camping uit. Dit is het dan. Camping Chavalsiny. Ik moet het goed lezen, want het is volgens mij Tjechies met al die vliegen. Als je kinderen hebt is het zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan. In het hoogseizoen is het volgens mij vrij druk, maar wij treffen het: we zitten eind augustus en het is lekker rustig hier. Ideaal voor ons en ideaal voor onze kinderen.  Dit was ie dan: de vakantievlog van vandaag.

 

Vlog cursus

Wil je zelf ook gaan vloggen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Hoe je het allemaal moet doen? Wat je moet zeggen? Volg dan de vlogcursus.

Over de schrijver
Reactie plaatsen