Hoe Maak Je Van YouTube Kijkers Website Bezoekers?
26 februari 2016 

Hoe Maak Je Van YouTube Kijkers Website Bezoekers?

In deze video leg ik stap voor stap uit hoe je van kijkers naar jouw (YouTube) video, websitebezoekers maakt.

Hoe Maak Je Van YouTube Kijkers Website Bezoekers? | Stap voor Stap Plan

 

Inleidende tekst video:
YouTube is een perfect middel om beter zichtbaar te worden. Meer zichtbaarheid voor je bedrijf. Echter je wilt wel dat mogelijke klanten voor je onderneming op je website terecht komen. Immers op je website verkoop je jouw product of dienst. Daarnaast staat je gratis weggever op je site. Het is dan ook wenselijk om kijkers van jouw YouTube video, van YouTube af te krijgen en te (ver)leiden naar je website? Maar hoe doe je dat precies? Hoe krijg je meer websitebezoekers en stijgen de aantallen bezoekers? In deze YouTube video leg ik het stap voor stap uit.

Tekst uit de video:
In deze video leg ik je stap voor stap uit hoe jij als ondernemer websitebezoekers krijgt, vanuit je YouTube video. En bedankt jongens hé. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video leg ik je dus uit hoe je veel websitebezoekers kunt krijgen, vanuit jouw YouTube video. Hoe je dat het beste kunt doen, kan ik het makkelijkste uitleggen met een stap voor stap plan. Dus laten we snel beginnen met stap 1.

 

Stap 1: bedenk een serie met tips

Je bedenkt 8 tips die te maken hebben met het product of dienst wat je levert. Als je bijvoorbeeld iemand helpt om energieker te zijn, kun je denken aan 8 tips om energieker door de dag te gaan. Van de 8 tips, kies je 3 tips uit die je in videovorm wilt maken. Je maakt dan één video met al die 3 de tips. Dus bijvoorbeeld: 3 tips om energieker door de dag heen te gaan. Het is belangrijk dat je de laatste tip, dat die het belangrijkste en waardevolste is. Daar geef je echt de waarde waar de kijker op zit te wachten.

 

Stap 2: call to action

Call to action. Nadat je de drie tips hebt gegeven, roep je de kijker op om ook te kijken naar de andere 5 tips. Hoe je zo’n call to action uitvoert, kun je zien in deze video die ik gemaakt heb. Daarin heb ik deze tactiek die ik uitleg ook toegepast en heb ik ook een call to action toegepast. Dus klik even op de video en kijk de video even door hoe deze is opgezet en vooral hoe ik de call to action heb toegepast in die video.

Zo te zien ben ik minder interessant geworden voor de koeien, want alle koeien zijn bijna naar die kant gelopen. Maar dat maakt niet uit, want we zijn beland bij het einde van de video. Heb jij vragen over video marketing, YouTube of het zelf toepassen van videomarketing voor jouw bedrijf? Laat jouw reactie dan onder deze video even achter en wie weet beantwoord ik jouw vraag volgende week in een persoonlijke video zoals deze. Vergeet jezelf niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, want dan ben je verzekerd van wekelijkse tips over videomarketing en tot slot geef een duimpje omhoog als je deze video een waardevolle video vond. Ik wens je nog een hele fijne dag toe. Hoe ik dat het beste kan doen, kan ik het beste uitleggen achter de computer. Nee. Deze keer geen computer. Wat vinden jullie ervan, jongens?

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen