Wat Vergeten Ondernemers Vaak Aan Het Einde Van Hun Video?
14 december 2015 

Wat Vergeten Ondernemers Vaak Aan Het Einde Van Hun Video?

Wat wordt vaak door ondernemers vergeten aan het einde van de video? In deze videoblog het antwoord. Kijk snel en voorkom de valkuil waar andere ondernemers wel intrappen.

Wat Vergeten Ondernemers Vaak Aan Het Einde Van Hun Video?
Tip: kijk de bovenstaande video, dan hoef je de onderstaande tekst niet te lezen

inleidende tekst:

Het is zonde als je een YouTube video maakt, zonder einde waarin je de kijker oproept om een actie uit te voeren. Dit wordt ook wel een “call to action” genoemd. Immers als ondernemer heb je feitelijk één hoofddoel met je YouTube filmpje: het omzetten van kijkers naar klanten. Natuurlijk lukt dit niet door de kijker na het kijken van je YouTube video direct een aankoop te laten doen (of je moet wel een heel bijzonder, uniek en populair product hebben). Het is wel goed om de kijker aan je te binden, want misschien zie je de kijker nooit meer terug. Dit binden kan in de een vorm van het abonneren op je YouTube kanaal of een link naar je gratis weggever of e-book, waardoor de kijker op je mailinglijst terecht komt. Helaas zie ik vaak dat ondernemers op een foute manier hun video beëindigen. In deze video leg ik ook uit aan welke drie ingrediënten een “call to action” moet voldoen.

Als je het opschrijft kun je het ook niet vergeten

Als je het opschrijft kun je het ook niet vergeten…

tekst uit de video:

Als je een YouTube video maakt voor je bedrijf, dan wil je natuurlijk wel dat je YouTube video iets oplevert. Toch vergeten ondernemers heel vaak aan het einde van de video, de juiste strategie toe te passen. In deze video leg ik uit wat die strategie is en hoe je dat kunt toepassen voor jouw YouTube video’s. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video dus antwoord op de vraag: “wat ondernemers vaak vergeten aan het einde van de video”. Wat ik vaak zie is dat ondernemers niet afsluiten met de zogenaamde “call to action”. In een call to action zet je de kijker aan om een bepaalde actie uit te voeren na het kijken van je video. Wil je vandaag nog video’s maken voor je bedrijf die klanten opleveren? Download dan mijn e-book “10 videomarketing tips voor beginners”. Het downloaden is simpel: klik op de link die hier in beeld verschijnt of op de link die in de beschrijving van deze video staat en je kunt het e-book direct gratis downloaden. Heb je een vraag over videomarketing, YouTube of het zelf maken van video’s? Laat jouw vraag dan in het reactieveld onder deze video even achter en wie weet beantwoord ik jouw vraag morgen. Geef hem even een duimpje omhoog als je deze video leuk en waardevol vond en ik zie je graag morgen bij mijn volgende video.

 

Wat is jouw valkuil?

Wat is jouw valkuil bij het maken van video’s voor jouw bedrijf? Laat jouw reactie hieronder achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen