Video Maken Met Smartphone? Let Bij Het Kopen Hierop!
08 juni 2016 

Video Maken Met Smartphone? Let Bij Het Kopen Hierop!

Waar moet je op letten als je een smartphone wilt kopen en deze ook wilt gebruiken om vlogs mee te maken? In deze video een handige tip.

Helaas zijn er maar weinig smartphone’s met videocamera van minimaal 8 Megapixels. HUAWEI ASCEND P7 is hier een uitzondering op.

Een front camera van 5 Megapixel is op dit moment dan wel het maximale.

 

Tekst uit de video:

Als je als ondernemer van plan bent om een nieuwe smartphone te gaan kopen en je wilt die smartphone tevens gaan gebruiken voor het maken van persoonlijke video’s voor je bedrijf. Waar moet je dan met name op letten bij de aankoop van een smartphone? In dit filmpje geef ik daar het antwoord op. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video dus antwoord op de vraag: waar je specifiek op moet letten als je een nieuwe smartphone wilt gaan kopen die je tevens wilt gaan gebruiken voor het maken van persoonlijke video’s. Zelf gebruik ik een echte videocamera voor dit soort persoonlijke video’s, maar smartphones zijn ook perfect geschikt om mee te beginnen. Om persoonlijke video’s mee te gaan maken. Maar waar moet je precies op letten? Hier heb ik hem in de hand. Een smartphone van 2,5 jaar oud. Het is mijn eigen smartphone. Je smartphone heeft twee camera’s. Eentje aan de achterkant. Dat is deze. Die heeft ook een wat grotere lens. En eentje aan de voorkant. In dit geval is dat deze. Waar je op moet letten is dat de camera aan de voorkant, dat is dus de camera waar jezelf filmt. Dat deze minimaal 8 megapixel heeft, want dan heb je een kwalitatief goed beeld en kun je tijdens de opname jezelf zien. Wil je meer tips over video marketing voor jouw bedrijf? Download hem dan gratis. Het e-book 10 videomarketing tips voor beginners. Daar staat ie. Klik dus even op de button en je kunt vandaag of morgenvroeg aan de slag met videomarketing voor jouw bedrijf. Ik wens je tot slot nog een hele fijne dag toe. En dan kun je tijdens de opname jezelf zien. Even kijken of dat gaat lukken zo. Dan zie ik mijzelf in beeld, terwijl ik praat.

Over de schrijver
Reactie plaatsen