Video Marketing Bureau: De Start Voor Videomarketing Voor Jouw Bedrijf?
30 september 2014 

Video Marketing Bureau: De Start Voor Videomarketing Voor Jouw Bedrijf?

Video Marketing Bureau: waarom zou je zo’n bureau inschakelen voor jouw bedrijf? Als videomarketing specialist met een eigen video marketing bureau geef ik daar graag antwoord op. 

Je weet als ondernemer dat videomarketing de toekomst is. Dat je niet achter kunt blijven. Dat steeds meer video gekeken wordt. Vooral op mobiele telefoons. Tijd dus om filmpjes te gaan maken voor je bedrijf. Maar schakel je dan een video marketing bureau in?

Als je kunt kiezen tussen zelf aan rommelen of gelijk goed beginnen. Waar kies je dan voor? Juist: gelijk goed beginnen. Iedereen kan wel met zijn telefoon een filmpje maken, maar je filmpje maken die rendement oplevert. Die conversie oplevert. Die van meer websitebezoekers, klanten maakt. Dat is toch wat anders.

Een filmpje op je website kan zorgen voor meer klanten (of juist voor minder klanten, als je het op de verkeerde manier doet).

Als je:

  • zelf niet aan wilt rommelen;
  • gelijk goed van start wilt met videomarketing;
  • op gang geholpen wil worden, om het daarna zelf te kunnen doen;
  • tijd kostbaar is;
  • van meer websitebezoekers, klanten wilt maken;
  • meer bekendheid wilt voor je bedrijf;
  • video’s op een strategische manier in wilt zetten;

Dan is het inschakelen van een video marketing bureau echt aan te bevelen.

Is het niet duur: zo’n video marketing bureau?

Er zijn verschillende bureaus met verschillende prijzen en producten. Je ziet door het bomen het bos niet.

De kracht van mijn video marketing bureau is dat ik maatwerk lever. In een vrijblijvend gesprek breng ik alle wensen en doelen in beeld. Ik maak een vrijblijvende offerte waarin ik een dienst aan bied die helemaal afgestemd is op de situatie van jouw bedrijf. Want eerlijk is eerlijk: er is geen standaard pakket. Elk bedrijf heeft specifieke wensen en doelen.

Wil jij ook een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Meld je dan hier aan en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op.

video marketing bureau

video marketing bureau

Over de schrijver
Reactie plaatsen