Soorten Videomarketing Video's

Er zijn verschillende soorten video's die je kunt inzetten voor jouw videomarketing. Hieronder vind je een opsomming van de verschillende soorten met daarbij een uitleg wat het is en hoe je het maakt.
Hieronder een opsomming en uitleg van de verschillende soorten videomarketing video's die jij voor jouw bedrijf kunt maken.

 

Deze video moet elke ondernemer op zijn website hebben: De welkomstvideo op de homepage van je website : onontbeerlijk voor een warm welkom voor jouw websitebezoeker. Zorgt gelijk voor meer vertrouwen en indirect voor meer klanten voor jouw bedrijf.

 

Een makkelijk soort video, voor als je niet weet waar je jouw video over moet maken: Klantvraagvideo: video's maken met antwoorden op veelgestelde vragen.

 

Een heel krachtige video, om nieuwe klanten te werven: De videoreview Deze moet elke ondernemer hebben. Klanten vertellen op video wat ze vonden van jou product of dienst. Alleen het persoonlijk vertellen over je ervaring aan een vriend of vriendin is sterker.

 

Perfect om websitebezoekers aan je te binden: Een online videocursus (give a way voor je websitebezoekers of voor personen op je mailinglijst). Met video kun je zaken veel beter uitleggen dan met tekst of gesproken tekst (audiobestand). Maar doe het wel op de juiste manier, anders kan het averechts werken.

 

Veel ondernemers willen dit soort video's: De virale video : de meest gevraagde video die mijn klanten willen. Maar zou je wel zo'n video "moeten willen" voor je bedrijf?

 

De halve verkoopvideo. Als je niet echt een verkoopvideo wilt maken, maar wel kijkers naar je website wilt hebben. Speciaal voor ondernemers die moeite hebben om te "verkopen".

 

Video impressie tijdens open dag van je bedrijf : laat je klanten en volgers meekijken tijdens de open dag van je bedrijf. Speciaal voor mensen die er niet bij kunnen zijn, maar ook voor bezoekers die er geweest zijn: nog even nagenieten van die leuke open dag.

 

6 verschillende soorten video's opgesomd : het kan niet op. Nog meer soorten videomarketing video's.

 

 

 
Reactie plaatsen