Videomarketing Tips Inhoudelijk

Videomarketing tips. Wil je ook van de kijkers naar je video, klanten maken? Dan is hetgeen je zegt een hele belangrijke factor. Hieronder vind je tips om een goede inhoudelijke video te maken:

Videomarketing tips

Het begin van de video:


Wat moet je in het begin van een video zeggen (en vooral wat niet) : handige tips om de kijker door te laten kijken. Wist je dat de meeste kijkers in de eerste 8 seconden beslissen of ze de rest van de video willen bekijken? Wat je dus als eerste zegt is cruciaal voor de kijkduur van je (YouTube) video.

Moet je een intro toepassen voor je video? : je kent ze wel. Van die (leuke) fragmenten aan het begin van de video. Dit kan een bewegend logo zijn van een bedrijf of een geanimeerd stukje. Maar is het wel verstandig om dit als ondernemer toe te passen in je YouTube video's? In dit artikel het antwoord.

 

Na het eerste gedeelte van de video:


Kort en krachtig zeggen wat je als ondernemer doet: zo moet het : kun jij in één zin zeggen wat je doet? Probeer het ééns? Moeilijk hé. In dit artikel leg ik uit hoe je in één zin begrijpelijk uitlegt wat je doet.

 

Het einde van de video:


Gebruik een "call to action" : wat is een video zonder call to action? In dit artikel leg ik uit waarom je een call to action moet gebruiken voor elke video die je maakt. Ook leg ik uit hoe je de call to action op de juiste manier uitvoert.

 

Tips voor de gehele video:


Hoe Lang Moet Mijn Online YouTube Video Zijn, Om Wegklikken Te Voorkomen? : wat is de ideale videolengte om te voorkomen dat kijkers afhaken. Te voorkomen dat kijkers zich gaan vervelen of erger nog in slaap vallen.

12 handige tips voor tijdens de opname van je video : handige tips over praten, kleding, uitstraling en humor.

Videomarketing: hoe begin je op een efficiënte manier? : waar moet je beginnen als je video's wilt gaan maken voor je eigen bedrijf?


Videomarketing tips: ook structuur is belangrijk om kijkers langer te laten kijken en dus meer uit je video te halen. In deze video 4 tips voor een gestructureerde video.
Reactie plaatsen