Video Marketing Blog

Video Marketing Blog: een blog met veel informatie en tips over videomarketing.

 

Elke week publiceer ik ten minste één nieuw artikel over videomarketing. Dit kan zijn dat ik uitleg hoe je iets moet doen ("how to video"). Je tips geef over het zelf maken van video's. Adviezen geef over de inzet van videomarketing.
Hieronder een overzicht van veel bekeken artikelen:

>> Hoe wordt je filmpje snelle aangeklikt op je website? : video's zorgen voor meer bezoektijd van jouw website.
>> Lange YouTube video tot einde bekeken tip. : wauw. Zo wordt jouw video veel langer bekeken.

 

>> Goede video/camcorder voor het maken van YouTube filmpjes. : kwaliteit van het beeld is en blijft belangrijk.

 

>> Hoger scoren met je filmpje in YouTube: de drie belangrijkste factoren. : als je hier op inzet, wordt jouw video veel beter gevonden in zowel de zoekmachine van YouTube als op Google.

 

>> Videobewerkingsprogramma's die je gratis kunt downloaden. : je video's bewerken is bittere noodzaak als je kwaliteit wilt leveren. Het is verstandig om te beginnen met een makkelijk videobewerkingsprogramma. In deze blog makkelijke en gratis videobewerkingsprogramma's.

 

>> 40 voordelen om vandaag nog te beginnen met videomarketing voor jouw bedrijf. : voor de twijfelaars. Twijfel jij als ondernemer nog steeds aan de nut en noodzaak van videomarketing? Lees dan dit artikel en je bent overtuigd.

 

>> Makkelijke tip om iets hoger te scoren in de zoekmachines. : pas deze tip gelijk toe. Kost weinig tijd en het levert zeker wat op.

 

>> Knippen met Imovie : of splitsen zoals ze dat in Windows Moviemaker noemen. Afijn hoe haal je een stukje videofragment weg. In dit artikel leg ik het aan de hand van een video stap voor stap uit.

 

>> Hoe laat je een blogartikel hoger scoren in de zoekmachines? : wie wil dit nu niet. Zeer handige en efficiënte tip.

 

>> Blogartikel maken van je video doe je zo. : duplicate content!

 

Op deze pagina vind je een overzicht van al mijn blogartikelen over videomarketing. Zet hem dus even bij je favorieten. Heb je nog een vraag over videomarketing? Of wil je graag dat ik een speciaal onderwerp uitlicht. Geef je suggestie of vraag door aan mij.
Reactie plaatsen