Video Opname Tips

Waar moet je rekening mee houden, voor wat betreft licht, geluid en beeld tijdens het opnemen van een video. Kortom de techniek! Hieronder enkele tips over de techniek:
De basis: 9 tips voor een technisch goede video : een goede basis is een goed begin. In dit artikel leg ik je 9 fundamenten uit, die belangrijk zijn voor een technisch goede video

 

Geluid: Hoe Voorzie Je Een Video Van Goed Geluid? 5 Tips : wist je dat geluid het belangrijkste is van je video? De kijker moet je ongestoord kunnen horen, anders haakt de kijker af. In dit blogartikel 5 handige tips voor een goede verstaanbaarheid.

 

Licht: Handige belichting tip voor als je buiten filmt : zo voorkom je dat je donker wordt in de video.

 

Camera vasthouden: Hoe Moet Je Een Filmcamera Vasthouden Voor Een Stabiel Beeld? 3 tips :misschien heb je geen statief of heb je even geen statief bij de hand als je op locatie wilt filmen. In dat geval is het handig om weet te hebben van de tips dit in dit blogartikel staan.

 

Opnemen met de telefoon: Smartphone Gebruiken Voor Het Opnemen Van Je (bedrijfs)YouTube Video’s:  Ja of Nee? : Smartphones worden steeds geavanceerder. Dit geldt ook voor de videofunctie/camerafunctie die op de "telefoon" zit. Maar is het wel verstandig om je smartphone te gebruiken voor het maken van je YouTube video's?

 

Elke gewenste achtergrond die je wilt: Hoe Krijg Je Een Mooie Achtergrond Voor Je Videoopname? Green Screen? : het oog wil ook wat. Kijkers kijken bij een persoonlijke video ook naar de achtergrond. In dit artikel leg ik uit dat je met een green screen elk gewenste (mooie) achtergrond voor je video kunt krijgen.

 

Aandacht van de kijker vasthouden: 4 Tips Om Opnieuw De Aandacht Van De Kijker Van Jouw YouTube Bedrijfsvideo Te Trekken : Uiteraard is het erg belangrijk om de kijker van je video er bij te houden. Te voorkomen dat kijkers afhaken. In dit artikel 4 handige tips.
SERGE VAN SON
Door

SERGE VAN SON

op 18 Nov 2018

ik zou graag een kort promofilmpje willen laten opnemen kent U soms iemand die dit voor een betaalbare prijs kan doen?

Theo de Kleijn
Door

Theo de Kleijn

op 18 Nov 2018

Mogelijk kan ik je helpen. Wat voor soort promotiefilmpje is het?

Reactie plaatsen