10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
Direct Toegang
X
10 praktische tips om met video te beginnen voor je bedrijf
50% Complete

Voorkom fouten in je filmpje!

Download het gratis e-book met praktische tips voor het maken van een perfect filmpje.

Page content

Video Opname Tips

Waar moet je rekening mee houden, voor wat betreft licht, geluid en beeld tijdens het opnemen van een video. Kortom de techniek! Hieronder enkele tips over de techniek:

Video Opname Tips voor het maken van video’s

De basis: 9 tips voor een technisch goede video : een goede basis is een goed begin. In dit artikel leg ik je 9 fundamenten uit, die belangrijk zijn voor een technisch goede video

 

Geluid: Hoe Voorzie Je Een Video Van Goed Geluid? 5 Tips : wist je dat geluid het belangrijkste is van je video? De kijker moet je ongestoord kunnen horen, anders haakt de kijker af. In dit blogartikel 5 handige tips voor een goede verstaanbaarheid.

 

Licht: Handige belichting tip voor als je buiten filmt : zo voorkom je dat je donker wordt in de video.

 

Camera vasthouden: Hoe Moet Je Een Filmcamera Vasthouden Voor Een Stabiel Beeld? 3 tips :misschien heb je geen statief of heb je even geen statief bij de hand als je op locatie wilt filmen. In dat geval is het handig om weet te hebben van de tips dit in dit blogartikel staan.

 

Opnemen met de telefoon: Smartphone Gebruiken Voor Het Opnemen Van Je (bedrijfs)YouTube Video’s:  Ja of Nee? : Smartphones worden steeds geavanceerder. Dit geldt ook voor de videofunctie/camerafunctie die op de “telefoon” zit. Maar is het wel verstandig om je smartphone te gebruiken voor het maken van je YouTube video’s?

 

Elke gewenste achtergrond die je wilt: Hoe Krijg Je Een Mooie Achtergrond Voor Je Videoopname? Green Screen? : het oog wil ook wat. Kijkers kijken bij een persoonlijke video ook naar de achtergrond. In dit artikel leg ik uit dat je met een green screen elk gewenste (mooie) achtergrond voor je video kunt krijgen.

 

Aandacht van de kijker vasthouden: 4 Tips Om Opnieuw De Aandacht Van De Kijker Van Jouw YouTube Bedrijfsvideo Te Trekken : Uiteraard is het erg belangrijk om de kijker van je video er bij te houden. Te voorkomen dat kijkers afhaken. In dit artikel 4 handige tips.

Comment Section

2 reacties op “Video Opname Tips


Door SERGE VAN SON op 18 november 2018

ik zou graag een kort promofilmpje willen laten opnemen kent U soms iemand die dit voor een betaalbare prijs kan doen?


Door Theo de Kleijn op 18 november 2018

Mogelijk kan ik je helpen. Wat voor soort promotiefilmpje is het?

Plaats een reactie


*


Video Marketing Topics