Video SEO

Als ondernemer wil je goed gevonden worden op het internet. Dit geldt voor je website, maar ook voor jouw YouTube video's. Video SEO wordt steeds belangrijker om goed gevonden te worden op Google en YouTube.  Hieronder een overzicht van handige video SEO tips en trucs.

Video SEO tips

>> Hoe Wordt Mijn YouTube Video Beter Gevonden In De Zoekmachines : In dit artikel leg ik uit welke video SEO strategie je moet toepassen om jouw YouTube video's hoger te laten scoren in de zoekmachines. Je video's worden beter gevonden. Meer bekendheid voor jouw bedrijf.

 

>> 8 Tips Om Regionaal Beter Gevonden Te Worden In YouTube : Regionale vindbaarheid op internet wordt steeds belangrijker voor lokale bedrijven. Toch zijn er maar weinig bedrijven en winkels die gebruik maken van YouTube om gevonden te worden. In dit artikel leg ik uit hoe je als bedrijf, webshop of fysieke winkel goed wordt gevonden op YouTube. Naast dat je goed wordt gevonden in YouTube, wordt je video ook zichtbaar op Google. Twee vliegen in één klap dus.

 

>> 10 YouTube Video SEO Tips Om Hoger In De Zoekmachines Te Komen : Video optimalisatie tips voor jouw YouTube video. Als je deze 10 tips toepast scoor je zeker hoger dan je concurrent. Daarnaast zorgt het er voor dat je gevonden wordt op het woord of woordcombinatie's waarop je gevonden wilt worden.

 

>> Belangrijk: Hoe vaak moet je een video publiceren op YouTube : een veel gestelde vraag door ondernemers: hoe vaak moet ik een YouTube video publiceren om een goed resultaat te halen op YouTube? Naast een goed resultaat moet de uploadfrequentie voldoende zijn, om zichtbaar te zijn bij je volgers op YouTube/YouTube abonnees.

 

 

>> Een YouTube domeinnaam draagt bij om beter gevonden te worden : handige tip om met een kleine aanpassing beter gevonden te worden met jouw YouTube video's.

 

>> YouTube kanaalnaam is belangrijk voor de zoekresulataten : bittere noodzaak! Kanaaloptimalisatie, echter het wordt door veel ondernemers niet of onvoldoende toegepast.

 

>> 6 tips voor een optimale titel voor jouw YouTube video : de videotitel moet aantrekkelijk zijn. Moet het klikken van de lezer van je titel tot gevolg hebben. In dit artikel 6 handige tips om de aandacht te trekken met een goede geoptimaliseerde titel.

 

>> Gerelateerde Video's: Hoe Zorg Je Er Voor Dat Jouw Video Hier Tussen Staat : als kijkers van je video, nog een andere video van jou gaan bekijken wordt je beloond door YouTube. De twee video's komen dan hoger in de zoekresultaten. Het is dus zaak om kijkers zo veel mogelijk aan te zetten om nog één video te laten kijken van je YouTube kanaal. In dit artikel leg ik uit hoe je dit voor elkaar krijgt.

 

>> Beter Gevonden Worden Met Jouw YouTube Kanaal En Videos: 2 tips : 2 tips die je gelijk kunt toepassen om je YouTube video's en YouTube kanaal beter vindbaar te maken.
Reactie plaatsen