Videobewerking

Knippen, plakken, monteren van je video. Afijn videobewerking. Hieronder vind je een overzicht van artikelen die je hier bij helpen.

Videobewerking doe je zo

Videobewerkingsprogramma: Welk Videobewerkingsprogramma Kan Ik Het Beste Gebruiken Voor Mijn YouTube Video’s? Een overzicht van gangbare en veelal gratis videobewerkingsprogramma's. Vooral geschikt voor beginners.

 

De kwaliteit van je video: Welke kwaliteit video publiceer ik op YouTube. High Definition? MP4? Wat is de beste videoextensie die je kunt gebruiken voor je video's?

 

Knippen van je video: Video’s Knippen met Windows Moviemaker: Hoe Doe Je Dat? De meeste bekeken video van mijn YouTube kanaal. Stap voor stap uitgelegd hoe je video's "splitst" in Windows Moviemaker.

 

Achtergrondmuziek toevoegen: Moet Ik Achtergrondmuziek Voor Mijn Video Gebruiken? Is het wel verstandig om muziek toe te voegen aan je video en aan wat voor soort muziek moet je denken?

 

Imovie 2014: Imovie 2014: Snel Aan De Slag Voor Beginners [Video] Speciaal voor Imovie gebruikers. Een handig overzicht van de basisbeginselen. Alles uitgelegd in een begrijpelijke YouTube video.

 

Foto toevoegen in een video die je met Windows Moviemaker maakt: met Windows Moviemaker kun je niet heel geavanceerde dingen. De basis dingen daarin tegen kun je heel makkelijk doen. Maar is het toevoegen van een foto aan je video nu een basis ding of een geavanceerd ding? Kijk snel voor de uitleg en oordeel zelf.

 

Wel te horen niet te zien: hoe kun je met Windows Moviemaker een video maken, waarin je zelf niet te zien bent (maar wel te horen). Ook kun je met Moviemaker perfect werken met zogenaamde voice-overs. Kijk snel naar dit blogartikel met stap voor stap video en becommentarieer je eigen video.

Hoe voeg je tekst toe aan je video met Windows Moviemaker? In deze tutorial leg ik stap voor stap uit hoe je tekst aan je video toevoegt met Windows Moviemaker.

Reactie plaatsen