>>Videomarketing. Hieronder vind je een overzicht van waardevolle tips, die je vandaag nog kunt toepassen. Tips die indirect meer klanten voor jouw bedrijf opleveren.

Heb je brandende vragen over videomarketing? Stel ze gerust aan mij: info@theodekleijn.nl. Ik help je graag met videomarketing voor jouw bedrijf.


>> Videomarketing voor België en Nederland : wat is jouw vraag over videomarketing? Of je uit België of Nederland komt, maakt niet uit. Ik beantwoord elke vraag.

 

>> 40 voordelen van Videomarketing : twijfel je als ondernemer nog steeds aan de nut en noodzaak voor videomarketing voor jouw bedrijf? Laat je overtuigen door deze 4o voordelen en begin morgen met videomarketing voor jouw bedrijf.

 

>> Op een makkelijke manier van een video een blogartikel maken doe je zo. : erg fijn als je content kunt hergebruiken. Kunt hergebruiken om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Om bekender en zichtbaarder te worden.

 

>> De kracht van video(marketing) voor jouw bedrijf. :zo'n krachtig middel. Nog krachtiger dan wasmiddel!

 

>> 10 YouTube seo tips om hoger te scoren in de zoekmachines met jouw YouTube video : je video moet wel gevonden worden. Zo zorg je voor een goede vindbaarheid.

 

>> 8 tips om regionaal goed gevonden te worden met jouw YouTube video : ik ben zelfstandige en heb een lokale winkel. Videomarketing is dan toch niets voor mij? Nou juist wel. Onderscheiden en opvallen op het internet. Ook wordt veel gezocht op lokale diensten. Zorg dus ervoor dat je gevonden wordt en wek vertrouwen. Grote kans dat kijkers contact met jou opnemen of je winkel bezoeken.

 

>> 10 tips voor een goede persoonlijke videopitch voor jouw bedrijf : een videopitch. Onderscheid jezelf met een goede videopitch.

 

>> YouTube video's op je website in high definitie en zonder andere suggesties op het einde van de video: deze tip moet elke ondernemer toepassen die video gebruikt op zijn of haar website. Het is zonde als kijkers afgeleid worden met andere YouTube video's op jouw website. Toch past bijna geen enkele ondernemer deze tip toe.