Videoserie voor jouw bedrijf

Een videoserie voor jouw bedrijf, is een serie video's die gaan over één hoofdonderwerp. De serie bestaat uit minimaal twee video's. Per video behandel je dan een subonderdeel van het hoofdonderwerp.

 

Een videoserie zijn er in drie soorten:
1. Een gratis videoserie. Je levert waardevolle informatie aan je doelgroep. De informatie stel je gratis ter beschikking. Doel hiervan is om kijkers laagdrempelig kennis met jou en je product/dienst te laten maken. Aan het einde van de videoserie haal je de kijkers over om een betaald product af te nemen. Dit overhalen is doorgaans het verwijzen in de video naar een landingspagina.

2. De betaalde videoserie. Ook hier lever je waardevolle informatie. Deze informatie is alleen beschikbaar voor kijkers die vooraf betaald hebben om toegang te krijgen tot video's uit de videoreeks.

3. De 50/50 videoreeks. Het eerste gedeelte van de videoreeks is gratis. In dit eerste gedeelte geef je waardevolle informatie weg. Informatie waarvan de kijker het gevoel krijgt: "wauw. Als dit gratis is, wat voor informatie zou ik dan krijgen als ik er voor betaal". Halverwege de serie probeer je de kijkers over te halen om je betaald gedeelte af te nemen.

 
Reactie plaatsen