Vlog

Vlog: is de afkorting van video weblog en is de tegenhanger van het blog. Het verschil tussen een blog en een vlog is dat een blog geschreven tekst is een een vlog is video waarin wat wordt verteld. Een vlog is persoonlijk en is eigenlijk een dagboek. Je krijgt een kijkje in iemands leven. Echter het vloggen wordt ook steeds meer geassocieerd met het verstrekken van informatie/content in een persoonlijke video.
Hieronder vind je diverse artikelen over het vloggen. Deze artikelen zijn met name bedoeld voor ondernemers die (vlog)video's voor hun bedrijf willen maken.

 

>> Vlogtips: mijn ervaring over vloggen voor je bedrijf : in dit vlogartikel leg ik uit wat mijn ervaring is van elke dag een vlog en dit één maand lang. Waardevolle tips passeren de revue. Tips die je gelijk kunt toepassen voor jouw videoblog.

 

>> Vakantievlog: waarom jij dit morgen moet toepassen voor jouw bedrijf : ik deze vlog leg ik uit waarom een vakantievlog onderscheidend is voor je bedrijf. Uiteraard presenteer ik deze vlog in de vorm van een vakantievlog.

 

>> Vloggen: 6 tips om je vlog tot een succes te maken : handige tips om succesvol vlogvideo's te maken voor je bedrijf. Eén van het best bekeken blogartikel van mijn website. Pas de 6 tips gelijk toe voor jouw vlog.

 

Wil je meer tips om een goede video te maken? Kijk dan naar deze inhoudelijke tips.

 
Reactie plaatsen