Video Marketing Voorbeelden: Voorbeeld 1
04 november 2016 

Video Marketing Voorbeelden: Voorbeeld 1

Wat zijn goede voorbeelden die ondernemers hebben toegepast in het kader van videomarketing? In deze vlog praat ik met Manuel Naaijen. Wat is zijn ervaring met video marketing en wat heeft het hem opgeleverd? Kijk snel.

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

 

Tekst uit de video:

Video Marketing Voorbeeld Manuel Naaijen

Vandaag heb ik een interview met Manuel Naaijen. Hij inspireert en motiveert ondernemers om meer omzet te maken. Met hem praat ik over video marketing. Wat heeft videomarketing voor zijn bedrijf betekent en wat is zijn ervaring er over?

Manuel. Welkom hier in Dreumel.Dankjewel. Wat is jouw ervaring eigenlijk met videomarketing? Best wel veel eigenlijk. Je begint natuurlijk bij één videootje en uiteindelijk ga je meer doen en dan zie je dat je complete business hierdoor kan veranderen. Dus ben wel veel ervaring met video marketing. Absoluut. Wat was jouw valkuil toen je begon?Waar had je de meeste moeite mee? Moeite mee is een groot woord, maar begin gewoon. Dan zie je wel wat er fout gaat en dan moet je je proberen te verbeteren. Daar ken ik niet echt een valkuil. Een valkuil is misschien de angst om het te gaan proberen. Dat is misschien een valkuil die je zou kunnen hebben, maar ik zou gewoon beginnen.

Goede ervaring met video marketing

Wat is jouw goede ervaring met video marketing? Kun je een leuk voorbeeld noemen, wat het voor jou heeft opgeleverd? Natuurlijk wel. Mijn goede ervaring is dat ik ooit een workshop heb gemaakt die mensen kunnen volgen als ze een trap laten renoveren. Dat is mijn vak. Dat is mijn kennis die ik heb. Ik bezit kennis over het renoveren van trappen. Ik ben die kennis gaan delen in video. Dat kon je krijgen als je je naam en e-mail adres aan mijn achter liet. Daarin vroeg ik ook in de video. Daardoor heb ik een hele nieuwe klantengroep gekregen en is mijn business eigenlijk volledig veranderd. Dat is de ervaring door het toepassen van videomarketing.

Die video waar je het nu over hebt: staat die op YouTube of Facebook(videomarketing). Waar heb je die gepost? Ik heb meerdere video’s. Ik heb introductievideo’s gemaakt, die staan op YouTube allemaal. Als mensen gaan kijken. Als mensen instructies willen hebben hoe moet ik een trap plaatsen, dan gaan ze al snel naar YouTube toe en niet in Google zoeken. Dus ik heb me daar ook niet op gefocust. Ik heb me echt puur gefocust op YouTube. Als je traprenovatie of hoe moet ik een trap renoveren, dan kom je geheid video’s van mij tegen. Daar in zit een link naar de workshop toe.

Dus je hebt de video’s echt ingezet om mensen te krijgen voor je workshop. Absoluut. Dan komen we nog op een ander puntje. Ik zelf ben dyslectisch. Dus ik kan niet zo heel goed schrijven en lezen. Ik maak gewoon taalfouten. Met video’s heb je daar geen last van. Dus video’s kan ik onbeperkt. Het is geen beperking wat ik heb, althans zo ervaar ik het niet. Kan ik onbeperkt ja. Om mijn website wordt ik wel eens gestraft door mensen, van ja: ik zie veel taalfouten. Daardoor geloven zij niet dat jij de vakman bent die zij zoeken. In video’s heb je dat niet. Voor mij is het uitgelezen product om in te zetten voor mijn marketing. Absoluut. Perfect. Bedankt voor dit korte interview. Ja, graag gedaan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen