Video Opgeleverd Voor Uitvaartbegeleiding Anita Bos

Video Opgeleverd Voor Uitvaartbegeleiding Anita Bos

Deze week en vorige week (sept. 2016) was ik druk doende met de opname en videobewerking voor uitvaartbegeleiding Anita Bos. Het resultaat mag er zijn. Kijk snel.

De Video Vraag

Steeds meer ondernemers weten de weg naar mij te vinden als het gaat om een persoonlijke video voor op hun website. Ook Anita Bas van uitvaartbegeleiding Anita Bos heeft mij hiervoor benaderd. Haar vraag was of ik een video kon maken voor op haar website. Daarnaast wilde ze dat de video goed gevonden zou worden op YouTube.

Onder begeleiding van Paul en Bety Hamann heeft Anita een video gemaakt met een goede persoonlijke tekst. Tijdens de opname was Bety aanwezig om Anita zo goed mogelijk (als zichzelf) voor de camera over te laten komen. Voor iemand met weinig camera ervaring mag het resultaat er zonder meer zijn.

Goede keuze

Anita is het gezicht achter haar eigen bedrijf: uitvaartbegeleiding Anita Bos. Als je zelfstandig ondernemer bent is het erg goed om jezelf letterlijk te laten zien op je website. Ook heb ik enkele website’s van uitvaartverzorgers bekeken. Geen enkele website heeft nog een persoonlijke video (en zelfs geen persoonlijke foto) op de homepage staan. Dit terwijl de dood, toch iets heel persoonlijks is. Het is dan ook belangrijk om snel vertrouwen te wekken op je website en jezelf persoonlijk te presenteren op de homepage. De kans dat een websitebezoeker dan contact met je opneemt wordt aanzienlijk groter.

Marketingtechnisch levert een persoonlijke video met de juiste opbouw/tekst een veel hogere conversie op van je website.

Het resultaat

Over de schrijver
Reactie plaatsen