Ik Voel Dat Video Niet Bij Mij Past: Moet Ik Het Dan Wel Doen?
01 maart 2017 

Ik Voel Dat Video Niet Bij Mij Past: Moet Ik Het Dan Wel Doen?

In deze vlog help ik jou om een goede afweging te maken: wel of geen video toepassen om meer online zichtbaarheid te kweken.

Wel of geen video toepassen voor jouw bedrijf?

Veel ondernemers stellen het maken van filmpjes uit, omdat ze twijfelen: past video wel bij mij? Ze voelen zich niet fijn bij het idee om persoonlijk voor de camera te staan. Iedereen kan je zien. Er wordt naar mijn uiterlijk gekeken.  Afijn het geeft geen goede energie om voor de camera te kruipen. In deze vlog help ik jou om een betere afweging te maken en kom je zeker tot nieuwe inzichten. Bekijk snel de video:

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

 

Meer zichtbaarheid en naamsbekendheid voor je bedrijf

Je wilt meer zichtbaarheid en meer naamsbekendheid voor je bedrijf, maar je twijfelt: moet ik nu wel of niet aan de slag met video? Het voelt onwennig. Net als de eerste lepel erwtensoep of te wel groene smurrie voor mijn zoon. Je hebt het idee dat video niet past bij jou als persoon. In deze video help ik jou om een goede afweging te maken: wel of geen video inzetten om meer bekendheid te krijgen voor je bedrijf?

Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers hoe ze zelf geweldige filmpjes kunnen maken voor hun eigen bedrijf. In deze video dus antwoord op de vraag: of je video nu wel of niet in moet zetten voor je eigen bedrijf? Je wilt meer klanten en meer opdrachten, maar jezelf op video zetten en dat op YouTube of Facebook posten: nee dat is niet besteed aan jou. Daar krijg je spanningen van. Dat geef je niet echt prettige energie. Dus het gaat heel vaak door je hoofd heen: “video dat past niet bij mij”.

Toch vind je het wel leuk om te kijken naar filmpjes van andere ondernemers en heb je er stiekem ook wel bewondering voor. Dat zij het wel doen: die filmpjes maken voor hun eigen bedrijf. Zij doen het gewoon!

Realiseer jezelf dat zij ook ooit begonnen zijn met knikkende knieën en een bonkende hartslag. Ze zijn uit hun comfortzone gestapt. Zeg maar als ik het vergelijk met de erwtensoep : uit de groene smurrie gestapt op weg naar online zichtbaarheid voor hun bedrijf. Wat voor eten geldt, geldt ook voor video’s maken: je moet het eerst geproefd hebben om te bepalen of je het lekker vind.

Ik krijg nog al vaak terug van ondernemers die eerst niets van video’s moesten hebben, maar toch die stap gezet hebben om video’s te maken voor hun bedrijf. Dat ze het achteraf gezien erg leuk vinden om video’s te maken. En die leukigheid zit hem met name in het spontaan voor de camera over komen en zo je doelgroep meer betrekken bij je bedrijf. Zij betrekken hun doelgroep bij hun bedrijf. Geef het dus een kans. Ga proeven of video bij je past.

 

Nieuw recept op weg naar meer bekendheid

En ik ga het je makkelijk maken. Ik heb een gratis recept ontwikkeld. Een gratis videoserie: “overwin camera angst en maak gemakkelijk je eerste filmpje“. Volg deze serie en maak met plezier spontane filmpjes voor je bedrijf. Kom over het gevoel van angst heen en kweek vertrouwen en online zichtbaarheid voor je bedrijf.

Over de schrijver
Reactie plaatsen