Videobestanden: Handige Tip Voor Het Knippen van Videobestanden
16 september 2014 

Videobestanden: Handige Tip Voor Het Knippen van Videobestanden

Videobestanden knippen? In deze blog een handige tip voor het knippen van videobestanden. Als je deze tip toepast, zullen de kijkers je dankbaar zijn.

Handige Tip Voor Het Knippen van Videobestanden

Tweet over deze video

Deel deze video op Facebook

 

De tekst uit de video:

Vandaag een tip over het knippen van video’s. Een tip die de kijkers van jouw video zeker zullen waarderen. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video een hele korte tip over het knippen van video’s. Het knippen van video’s: veel ondernemers hebben er een hekel aan. Maar als je er toch voor kiest om zelf je video’s te knippen dan herken je de volgende situatie vast wel: je bent aan het knippen en je twijfelt of je een stuk video wel of niet uit je totale video moet halen. Als je die twijfel hebt, dan geeft dat meestal aan dat het stukje video waar je over twijfelt niet echt heel relevant is. Mijn advies is dan ook: bij twijfel, knip gewoon het stukje video eruit. Een kijker zit niet te wachten op veel bla bla. De kijker wil snel duidelijkheid..een to the point video. Dus twijfel je er aan of je een stukje video wel of niet er uit moet knippen, knip hem dan gewoon eruit. Dat had ik met dit fragmentje ook kunnen doen.

Videobestanden knippen tip

Videobestanden knippen tip

 

Vragen over het knippen van videobestanden?

Heb jij ook nog een vraag over het knippen van video’s. Laat jouw vraag dan hieronder, onder deze video in het reactieveld achter. Abonneer jezelf even op mijn YouTube kanaal en je ontvangt wekelijks een tip over videomarketing en YouTube. Abonneren is simpel. Klik op de abonneerknop en je bent abonnee van mijn YouTube kanaal. Kijk ook naar mijn andere video’s die nu in beeld verschijnen. En tot slot wens ik je een fijne dag toe.

Over de schrijver
Reactie plaatsen