Welk Videobewerkingsprogramma Gebruik Ik | En Wat Kun Jij Gebruiken?
15 oktober 2015 

Welk Videobewerkingsprogramma Gebruik Ik | En Wat Kun Jij Gebruiken?

Welk videobewerkingsprogramma gebruik ik en welke kun jij gebruiken? In deze vlog het antwoord met een advies voor jou.

Welk Videobewerkingsprogramma Gebruik Ik | En Wat Kun Jij Gebruiken?

Advies: Klik op de play knop van de bovenstaande video, dan hoef je het onderstaande gedeelte niet te lezen.

Inleidende tekst:

Een vraag die vaak aan mij wordt gesteld is de vraag: “welk videobewerkingsprogramma gebruik jij?”. Een videobewerkingsprogramma wordt gebruikt voor het monteren cq. editten van video’s: het knippen, plakken, toevoegen van tekst, toepassen effecten, geluiden, kleuren, keyen, splitsen. Afijn met een videobewerkingsprogramma kun je veel aanpassen en je video‘s verbeteren. Echter de gratis (niet betaalde) programma’s zoals Windows Live Moviemaker en Imovie voor de Mac, bezitten niet alle functionaliteiten. Voor een beginneling in het monteren, volstaan deze computerprogramma’s perfect voor het aanpassen van films. In deze YouTube video geef ik je ook nog advies en een tip. Kijken dus!
Locatie: Dreumelse Berg in Dreumel Gelderland.

 

Tekst uit de video:

Welk videobewerkingsprogramma gebruik ik voor het monteren van mijn video’s? In deze video geef ik daar het antwoord op. Hoi mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met video-marketing. In deze video geef ik dus antwoord op de vraag: “welk videobewerkingsprogramma ik gebruik voor het bewerken van mijn video’s”. Ik zelf gebruik Adobe Premiere Pro. Lastige naam voor een videobewerkingsprogramma, maar het is in ieder geval een geavanceerd videobewerkingsprogramma, met vele mogelijkheden.

Als je net begint met videobewerking kun je het beste beginnen met een gratis videobewerkingsprogramma

Als je net begint met videobewerking, kun je het beste aan de slag met een gratis videobewerkingsprogramma

Mijn advies aan jou

Als je nog weinig ervaring hebt met videobewerking, dan is mijn advies om eerst gebruik te maken van gratis videobewerkingsprogramma’s , zoals Windows Moviemaker of Imovie. Je kunt dan perfect aanvoelen en kijken of videobewerking iets voor je is en als je daar verder mee wilt, dan kun je de duurdere betaalde pakketten gaan kiezen. Heb je een vraag over video-marketing, YouTube of het zelf maken van video’s, laat jouw reactie dan in het reactieveld onder deze video even achter en wie weet beantwoord ik jouw vraag morgen. Geef hem even een duimpje omhoog aks je dit een leuke film vond en vergeet jezelf niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Adobe Primie Pro. Adobe Primiere Pro. Beginselen van het video bewerken onder de knie te krijken, te krijgen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen