Videomarketing Op Een Makkelijke Manier: Zo Doe Je Het!
13 oktober 2013 

Videomarketing Op Een Makkelijke Manier: Zo Doe Je Het!

Videomarketing op een makkelijke manier

Voor jou als zelfstandig ondernemer is het duidelijk: om meer klanten binnen te halen moet je videomarketing toepassen. Maar hoe begin je? Waar moet je rekening mee houden? Is het moeilijk? Kost het veel tijd? Kost het veel moeite? Heel veel vragen dus!

 

Goed nieuws! Ik neem jou gratis aan de hand mee in de wereld die videomarketing heet. Welkom. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help zelfstandig ondernemers om meer klanten te krijgen. Mijn specialiteit is videomarketing. Graag wil ik mijn kennis over videomarketing met jou delen. Eerst maar even een paar voordelen.

 

Videomarketing

Videomarketing is de meest krachtige marketingtool van dit moment en de komende jaren in Nederland. Als je deze tool op de juiste manier inzet, komen de klanten naar jou in plaats van dat je actief nieuwe klanten moet werven. Belangrijke punten hierbij zijn:

  1. Het kost je naar verhouding weinig tijd (en levert veel op).
  2. Het kost je nagenoeg geen investering (tenminste als je een videocamera hebt).
  3. Je kunt het zelf doen (mits op de goede manier).
  4. Het levert jou uiteindelijk tijd op.

 

You-Tube wordt naar verwachting in 2015 zoekmachine nummer één in Nederland. Momenteel is YouTube al zoekmachine nummer één onder de jongeren. Video is toekomst en wordt door veel ondernemers, niet, onvoldoende of niet juist toegepast!

 

Videomarketing: De makkelijke manier! Ik neem je gratis mee aan de hand

Stap nu in de wereld die videomarketing heet en laat de klanten naar jou komen. Hoe? Ik maak het wel heel simpel voor jou. Als je nu mijn gratis e-book download, neem ik je ondermeer aan de hand mee in de wereld die videomarketing heet. Je leert stapsgewijs hoe je videomarketing op een goede en efficiënte manier toepast.

Kun je niet wachten? Kijk dan nu alvast naar mijn stappenplan voor het maken van een video.

Over de schrijver
Reactie plaatsen