Is Videomarketing Gebonden Aan Regeltjes?
19 december 2015 

Is Videomarketing Gebonden Aan Regeltjes?

Videomarketing: moet je dit volgens een vast recept uitvoeren om een vast resultaat te krijgen? Kortom moet je bepaalde regeltjes volgen om videomarketing voor jouw bedrijf toe te passen. In deze video het antwoord.

Is Videomarketing Geboden Aan Regeltjes?
Tip: kijk de bovenstaande video, dan hoef je de onderstaande tekst niet te lezen

inleidende tekst:

Als ondernemer wil je rendement uit je YouTube video. Je video moet wat opleveren. Je wilt van A naar B en B zijn doorgaans betaalde klanten. Kortom videomarketing moet iets opleveren voor je bedrijf. Door bepaalde uitgangspunten en regeltjes toe te passen kom je een heel eind. Maar lang niet alle ondernemers houden van standaard principes en strategieën. Er zijn ook ondernemers die liever buiten de gewaande paden lopen om een bepaald resultaat te krijgen. In deze video leg ik uit of videomarketing gebonden is aan regels. Moet je een bepaalde strategie toepassen om bij B te komen?

Videomarketing volgens een vast recept

Videomarketing volgens een vast recept: is dat wel verstandig voor jouw bedrijf?

tekst uit de video:

Zo. In deze video antwoord op de vraag of het toepassen van videomarketing gebonden is aan regeltjes. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video dus antwoord op de vraag:”of het toepassen van videomarketing gebonden is aan regeltjes?”. Ik ben zelf ook van de regeltjes, want regeltjes geven je de zekerheid van een bepaalde uitkomst. Maar ja. Geldt dit ook voor videomarketing? Het antwoord is dubbelledig. Ja en Nee. Als je van zekerheid houdt en graag werkt volgens de regeltjes om een bepaald resultaat te halen: Ja. Als je liever zonder regeltjes werkt, dan kan dat ook. Je loopt dan “buiten de gewaande paden”. Het voordeel daarvan is dat het heel veel traffic op kan leveren naar je video. Misschien gaat je video wel viraal, omdat je iets aparts toepast in je video. Maar het kan ook de andere kant uitslaan: dat je video nauwelijks bekeken wordt. Heb je ook een vraag over videomarketing, het zelf maken van video’s of YouTube? Laat jouw reactie dan in het reactieveld onder deze video even achter en wie weet beantwoord ik jouw vraag morgen.

 

Wat is jouw mening over videomarketing en regeltjes?

Ik ben benieuwd hoe jij videomarketing in combinatie met het opvolgen van regeltjes ziet? Laat jouw reactie hieronder achter.

Kijk ook naar mijn artikel met 6 tips voor een succesvolle  videomarketing strategie.

Over de schrijver
Reactie plaatsen