Videomarketing Tip: 4 Tips Voor Structuur In Je Filmpje
27 september 2014 

Videomarketing Tip: 4 Tips Voor Structuur In Je Filmpje

Als je net begint met videomarketing, dan heb je doorgaans moeite om structuur te vinden in je filmpje. Structuur is belangrijk om de aandacht van de kijkers erbij te houden. In deze blog 4 handige tips die de basis vormen van elk filmpje die je als ondernemer maakt.

Videomarketing tip: 4 tips voor structuur in je video

Tweet over deze video

Deel deze video op Facebook

De tekst uit het filmpje:

Begin je net met videomarketing?

Als je net begint met videomarketing, dan heb je doorgaans moeite om structuur te vinden in je video. In deze video 4 tips. 4 handvaten voor een goede structuur die je direct kunt toepassen voor het maken van je eerste, tweede of tiende YouTube video. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video dus 4 tips voor het opbouwen van een goede structuur voor jouw YouTube video. Laten we snel beginnen.

tips voor structuur in je video

tips voor structuur in je video

Tips voor structuur in je filmpje

tip1. Val gelijk met de deur in huis. Zeg gelijk waar je video over gaat. Het liefst doe je dit in één korte zin. Als het kan vermeld je daarnaast ook het voordeel wat het oplevert om naar jouw video te kijken. Voorbeeld: In deze video een waardevolle tip, waardoor jouw website hoger scoort in de zoekmachine van Google. Als je deze tip toepast dan wordt je website morgen al beter gevonden. Tip 2: stel jezelf voor. Vertel wie je bent en wat je doet. Tip 3: geef waardevolle informatie, maar houd je video ook kort. Beperk je video het liefste tot één duidelijk afgekaderd onderwerp en maak je eerste video’s niet te lang. Een tot twee minuten is al lang genoeg. Tip 4: het laatste punt van je video is dat je afsluit met een “call to action”. Je vertelt aan de kijker: wat ie moet doen. Waarom hij het moet doen en hoe hij het moet doen. Zo dan sluit ik maar even af met mijn eigen “call to action”: wil jij als ondernemer van meer kijkers, klanten maken download dan mijn gratis E-book: 10 videomarketing tips voor beginners. Het gratis E-book kun je makkelijk downloaden, door te klikken op het boekje, wat hiernaast staat en je ontvangt dan gratis mijn E-book. Vergeet jezelf ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal door op de knop abonneren te drukken. De link vind je onderaan. Hier. Klik er even op en je ontvangt wekelijks een videomarketing tip of tips over YouTube en hoe jezelf video’s maakt. Ik bedank je dat je tot het einde deze video hebt bekeken en ik zie je graag bij mijn volgende video terug.

Over de schrijver
Reactie plaatsen