Videomarketing? Stel Jouw Vraag Hier!
18 januari 2014 

Videomarketing? Stel Jouw Vraag Hier!

Videomarketing. Veel ondernemers weten dat ze niet achter kunnen blijven. Ze hebben echter geen idee waar ze moeten beginnen. Hoe videomarketing voor hun bedrijf op de juiste manier ingezet kan worden. Zo ingezet kan worden, dat het meer klanten oplevert. Herkenbaar?  In deze blog kun jij alle vragen aan mij stellen die je hebt over videomarketing of YouTube. Ook kun je jezelf gratis inschrijven voor de cursus “hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf”. Ik help jou graag met videomarketing voor jouw bedrijf!


Video: Vragen Over Videomarketing? Stel Jouw Vraag Hier!

Luister je liever naar audio? Klik hieronder:

Wil je meer klanten uit je website halen? Dan moet je video’s op je website toepassen. Misschien is je voornemen dit jaar wel om video’s te gaan maken, maar zit je met veel vragen. Je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. In de bovenstaande video roep ik jou op om jouw vragen aan mij te stellen.

 

Luie websitebezoekers

Wist je dat websitebezoekers steeds luier worden? Ze lezen geen elle lange teksten meer door, nee ze willen zien en horen wat je website te bieden heeft. Door een video te plaatsen op je website kom je volledig tegemoet aan de wensen van de huidige websitebezoeker. Maar ja…. waar begin je? Hoe zit het met de videoapparatuur? Kost het veel geld? Kan ik het zelf? Hoe moet ik video’s knippen? Hoe krijg ik video’s op mijn website?…. en ik kan nog wel even doorgaan met vragen waar ondernemers mee zitten. Waar zit jij mee? Wat zijn jouw vragen over videomarketing of zelf video’s maken?

Jouw vragen

Mijn vraag aan jou is dan ook: wat voor vragen heb jij over videomarketing, youtubemarketing, YouTube of video’s maken voor jouw bedrijf?

Laat hieronder jouw reactie/vraag achter. Elke reactie/vraag beantwoord ik persoonlijk.

Schrijf jezelf ook gratis in voor de cursus “Hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf“.

Over de schrijver
Reactie plaatsen