Videomontage Tip Om Sneller Video's Te Monteren [Video]

Videomontage Tip Om Sneller Video's Te Monteren [Video]

Videomontage. Veel ondernemers hebben er een hekel aan. In deze blog leg ik uit hoe je makkelijker een video monteert. Zo wordt het monteren van een video een fluitje van een cent….

Videomontage Tip Om Sneller Video’s Te Monteren

 

Tekst uit de video:

Videomontage lastig werk

In deze video ga ik uitleggen hoe jij tijd bespaard met het knippen en monteren van jouw video. Het knippen en plakken oftewel monteren van de video. Veel ondernemers hebben daar problemen mee en vinden het lastig werk. In deze video dus een belangrijke tip hoe jij als ondernemer beter je video kunt monteren.

 

De tip is eigenlijk vrij simpel: Zorg voor een goed script. Als je een goed script maakt, dan heb je profijt tijdens het monteren. Je hebt dan veel minder montagewerk. Waar een goed sript aan moet voldoen, heb ik opgesomd in de script checklist. Deze script checklist kun je downloaden door te klikken op de link die nu in beeld verschijnt. Of te klikken op de link die in de beschrijving van deze video staat. Kijk ook naar mijn andere video’s waar ik uit leg hoe je met Windows Moviemaker en met Imovie, video’s kunt knippen.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen