Videoploeg Inhuren? Meestal Niet nodig. Waarom? De Redenen…..
06 oktober 2013 

Videoploeg Inhuren? Meestal Niet nodig. Waarom? De Redenen…..

Je wilt een bedrijfsvideo maken. Een video waarin je jouw bedrijf presenteert. Zelf heb je weinig verstand van video’s. Je overweegt om een videoploeg in te huren. Scheelt je tijd, maar het kost wel veel geld. Veel geld voor die drie minuten video. Is er geen makkelijkere manier die nauwelijks geld kost?

 

Het antwoord is ja! Doe het zelf! Ja, maar ik heb geen ervaring…. Geen probleem, ik help jou met het maken van een bedrijfsvideo. Kosten? Geen!

 

Zelf video’s maken als zelfstandige, zonder videoploeg, waarom?

Reden 1: video is de toekomst

In 2015 zal YouTube naar verwachting Nederlands grootste zoekmachine zijn. Het heeft Google dan verslagen van de eerste plaats. Ook zal in 2015 circa 90% van alle internetverkeer uit video bestaan. Het is dus belangrijk om “videocontent” te maken, om zo goed gevonden te worden. Die ene bedrijfsvideo zal het verschil niet maken.

 

Hoe kun je wel genoeg videocontent maken, zonder dat het jou veel geld kost? Zelf video’s maken. Het kost niet veel tijd, niet veel geld en het is niet moeilijk.

 

Door dus zelf een bedrijfsvideo te maken, doe je ervaring op met video maken. Je kunt ook eerst klein beginnen. Eerst ervaring opbouwen, door klantvraagvideo’s te maken. Dit soort video’s leveren jou gelijk veel voordelen op.

 

Reden 2: videostrategie

Uiteraard wil je jouw investering/tijd die je gestoken hebt in het maken van video’s, terugverdienen. Maar nog beter, je wilt geld aan video’s verdienen. Dit doe je door het toepassen van een goede videostrategie. Ook hier kan ik je bij helpen, maar voordat je videostrategie gaat toepassen, moet je eerst zelf een stuk of tien filmpjes maken. Tien!?! Ja, minimaal tien. Maar geen filmpjes van een half uur. Nee tien filmpjes van één minuut is al genoeg.

 

 

Zelf video’s maken: hoe begin ik?

Ik maak het jou wel heel makkelijk. Begin met het stappenplan. Download ook mijn gratis e-book. Je ontvangt dan teven bonuskado’s en profiteert van mijn kennis op het gebied van videomarketing.

 

Veel succes! Ik help jou graag.

 

Groetjes,

Theo de Kleijn

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen