Video’s Maken Voor Jouw Bedrijf Nu Echt Aan De Slag! Wat Is Jouw Reden Om Het Niet Te Doen?
14 februari 2014 

Video’s Maken Voor Jouw Bedrijf Nu Echt Aan De Slag! Wat Is Jouw Reden Om Het Niet Te Doen?

Ik spreek en zie op forums beste veel ondernemers die video’s opnemen op hun to do lijstje hebben staan. In deze blog leg ik uit wat de redenen van de ondernemers zijn om het niet te doen en kun je jouw redenen onder dit blogartikel achter laten. Ik ga jou dan helpen om toch echt aan de slag te gaan.

 

Waarom jij niet kunt achterblijven

Video is helemaal van deze tijd. Heb je nog geen video op je website staan? Een gemiste kans. Immers jij bent het visitekaartje van jouw bedrijf. Laat jezelf dan ook zien en horen in een video. Ik kan heel veel argumenten opnoemen, waarom je video’s moet maken. Het belangrijkste argument is toch wel vertrouwen. Een homepage met een persoonlijke welkomstvideo geeft veel vertrouwen aan de websitebezoeker. Hierdoor zal de websitebezoeker eerder zaken met je gaan doen.

 

Redenen van ondernemers om nog even geen video’s te maken

De meeste ondernemers zijn zich er van bewust dat ze iets met video’s moeten gaan doen, maar hebben telkens goede excuses om niet tot actie over te gaan:

– ik heb er nu even geen tijd voor.

– ik gedraag me raar voor de camera.

– ik wordt dodelijk serieus voor de camera.

– ik zie er niet uit voor de camera.

– volgend jaar begin ik er echt mee.

 

Ik ben benieuwd wat jouw reden is om nu nog even niet met video’s aan de slag te gaan. Laat hieronder jouw reactie achter en ik help jou over de drempel heen.

Ben je al aan de slag gegaan met video, maar kun je nog wat gratis hulp gebruiken? Schrijf jezelf dan in voor de gratis cursus: “hoe maak ik een goed YouTube filmpje voor mijn bedrijf”. Klik hier om jezelf aan te melden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen