Vijf Redenen Waarom Jij Filmpjes Moet Gaan Maken Als Zelfstandig Ondernemer

Vijf Redenen Waarom Jij Filmpjes Moet Gaan Maken Als Zelfstandig Ondernemer

In deze blog leg ik uit, waarom jij als zelfstandig ondernemer een kans laat liggen als je geen filmpjes maakt. Zie je filmpjes maken als een drempel? Ik help jou graag bij het maken van jouw persoonlijke filmpjes. Filmpjes die meer klanten opleveren.

De redenen waarom jij video’s moet gaan maken:

Reden 1: Het is persoonlijk

Maak bij voorkeur filmpjes waar jij zelf in beeld bent. Geef waardevolle informatie. Jij bent immers het visitekaartje van jouw bedrijf. Bijkomend voordeel is dat dit ook vertrouwen wekt. De kijker weet zo met wie hij van doen heeft.

Reden 2: Je komt sneller op de eerste pagina in Google

Voordat een nieuwe pagina van je site op pagina één van Google terecht komt, kan er minimaal een paar weken over heen gaan.  Dit geldt niet voor een You-Tube filmpje. Als het filmpje is geoptimaliseerd/alles op de juiste manier invult en afregelt, kan jouw filmpje na 2 uur al op de eerste plaats in Google staan.

 

Reden 3: Een video heeft een groter klikresultaat

Je ziet ze wel eens staan: video’s tussen de “normale” zoekresultaten in Google. Het blijkt dat deze video’s sneller worden aangeklikt dan de “normale” zoekresultaten. Zo is een video dus effectiever dan bijvoorbeeld een blogartikel wat tussen de zoekresultaten wordt getoond. Mensen zijn visueel ingesteld.

 

Reden 4: Het wordt zoekmachine nummer één!

You-Tube is op dit moment wereldwijd de tweede zoekmachine na Google. De verwachting is dat in 2015/2016 You-Tube zoekmachine nummer één is. Zorg er nu dus voor dat je “content” gaat maken voor You-Tube.

 

Reden 5: Het neemt jou werk uit handen

Je krijgt via de mail veel dezelfde vragen, waar je telkens uitgebreid antwoord op moet geven. Je moet telkens uitleggen aan je klanten hoe iets werkt.
You-Tube is ideaal om éénmalig te investeren in een video, die je telkens opnieuw gebruikt. Maak dus video’s over veel gestelde vragen. Maak een video over hoe een product werkt of hoe je een probleem van een product kunt oplossen. Kom uiteraard telkens wel zelf in beeld. Je zult zien dat die éénmalige investering jouw tijd oplevert.

 

Je leest het. Je kunt niet achterblijven. Stap nu in en ben je concurrenten voor.  Ga voor meer klanten. Ik help jou graag.  Download mijn gratis e-book “10 direct toepasbare tips voor meer klanten”. Je ontvangt dan ook wekelijks tips over onder meer You-Tubemarketing.  Download dus nu mijn gratis E-book en ontvang leuke kado’s.

Over de schrijver
Reactie plaatsen