Vlog Tip Voor Ondernemers Uit Nederland en België
21 september 2016 

Vlog Tip Voor Ondernemers Uit Nederland en België

Vloggen wordt steeds belangrijker voor ondernemers uit Nederland en België. Zo wordt en blijf je online zichtbaar. Maar hoe maak je nu een goede vlog? In dit artikel één handige praktische tip.

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

 

Tekst uit de video:

Af en toe lijk ik wel een Chinees. Daar bedoel ik niets verkeerds mee richting Chinezen, maar dat mijn ogen een beetje spleetogen worden. Dat ligt aan het weer. Dus als de zon schijnt, dan worden mijn ogen kleiner en dat geeft een nadeel voor de camera. Voor jou als kijker. Want doordat je mijn ogen minder goed kunt zien, komt de video toch iets minder persoonlijk over. Dus mijn tip is: houd bij het vloggen rekening met het weer. Als het bewolkt is, net zoals nu dan kun je er voor kiezen om gewoon zo lekker buiten te vloggen. Als echt volop de zon schijnt, dan is mijn advies om in de schaduw te gaan vloggen of onder een parasol. In ieder geval iets waar geen. Waar je niet gehinderd wordt door de zon. Je ogen staan dan verder open en hierdoor maak je meer contact met de kijker. Dat is mijn vlogtip voor vandaag.

Wil je nog meer vlogtips? Download dan gratis mijn e-book 10 videomarketing tips voor beginners. Speciaal voor ondernemers. In dat e-book staan ook tips over vloggen, waar je rekening mee moet houden. Dus download hem even. Hij klikt nu uit beeld. Als je hem download dan kun je de tips perfect gebruiken voor jouw vlog.

Kijk ook naar vlogtip 1.

Over de schrijver
Reactie plaatsen