Vlog tips NL | Zakelijk Vloggen Nederlands en België | Tip 4
28 september 2016 

Vlog tips NL | Zakelijk Vloggen Nederlands en België | Tip 4

Vlog Tips NL: vlog tips voor Nederlandse bedrijven en ondernemers, maar ook voor België. Uit de vlogtipserie is dit vlogtip 4.

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

Tekst uit de video:

Hoe sta ik in beeld. Het is even de vraag: “hoe sta ik in beeld?”. Daar gaat deze vlogtip van vandaag over. Zorg er voor als je vlogt dat je een beetje redelijk in beeld bent. Dus zoals ik nu in beeld ben. Dat de afstand tot de bovenkant van je hoofd tot de bovenkant van het kader van het beeld. Dat deze afstand niet te veel is, maar ook niet te weinig. Dus een beetje wat ik nu heb. Dat is perfect. Dat je een beetje tot hier zo of verder in beeld bent. Dus niet dat je gezicht vol in beeld is. Vind ik persoonlijk niet zo mooi. Mijn advies is: houd de positie aan die ik nu aan houdt. Als je andere tips hebt, of je hebt een andere mening: laat jouw reactie even onder de video achter. Wil je meer vlogtips? Download dan mijn gratis e-book: 10 videomarketing tips voor beginners. Aan die kant. Hierboven klikt ie uit het scherm. Klik even op het linkje wat uit beeld klapt en je kunt hem gratis downloaden.

Kijk ook naar vlogtip 3.

Over de schrijver
Reactie plaatsen