Vloggen Voor Beginners Tip

Vloggen voor beginners: waar moet je rekening mee houden. In deze blog cq vlog een handige tip van Kim. Zij maakt lange vlogs en heeft veel ervaring met het vloggen.

Bekijk snel de video:

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

Vandaag heb ik een heel kort interview met Kim. Kim maakt lange vlogs en ik ga aan haar even een tip vragen. Wat is nu een goede tip als je gaat vloggen? Dus kim kun je daar misschien een korte tip over geven? Ja natuurlijk Theo. Dankjewel dat je me hebt uitgenodigd. Super tof. Ja Theo ik maak dus inderdaad video’s en op de één of andere manier lukt het mij niet om korte video’s te maken. Ik merk dat het mij veel meer inspireert om een hele boodschap er uit te gooien. Ik bereid mijn video’s altijd goed voor. Dat ik weet van dit is het onderwerp. Ik schrijf een paar punten op. Ik zorg dat ik zelf weet dit en dit wil ik minimaal in de video naar voren brengen. Dan is mijn grootste tip eigenlijk: probeer het in één take te doen. Dus echt in één take. Dan stimuleer je jezelf om echt natuurlijk over te komen.

Ik vind van puur natuur, dat je jezelf mag zijn. Je mag foutjes maken. We zijn allemaal maar mens en ik denk dat dat de grootste tip is, dat ik heel veel video’s zie die heel statisch over komen en een beetje nep. Dan denk ik van nou. Er komt eens een keer een vliegtuig langs. Er komt een keer een vliegje voor je voorbij of misschien een tak als je buiten opnames doet. Of een auto dit toetert. Laat het gewoon gebeuren. Accepteer. Ben in het moment. Dit zijn al heel veel tips bij elkaar. Sorry. Dat maakt niets uit. Dat is alleen maar goed voor de kijkers. Wat is je kanaal eigenlijk?Je YouTube kanaal. Dat mensen zelf ook video’s van jouw kunnen zien. Vlogs. Mijn YouTube kanaal is Kim’s Choice. Het kanaal van Kim kun je vinden in de beschrijving van deze video. Dus kijk even naar het kanaal en abonneer natuurlijk op het vlogkanaal van Kim. Wil je meer leren over vloggen?Volg dan de workshop vloggen. Klik nu op de link rechtsboven in beeld voor de workshop.

Over de schrijver
Reactie plaatsen