Vlogtip Voor Bedrijven

Waar moet je rekening mee houden als je een vlog maakt voor je bedrijf? In deze vlog een handige praktische tip.

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

 

Tekst uit de video:

“Kun je mij een beetje verstaan?” Ik denk dat je niet gehoord hebt, wat ik net zei. Ik vroeg net: kun je mij een beetje verstaan? Dan is mijn vlogtip voor vandaag. Als je zakelijk gaat vloggen met je smartphone, zorg er dan voor dat je net iets harder praat dan je normaal doet. Dan ben je veel beter te verstaan en dan heb je ook minder achtergrondlawaai. Dus succes er mee. Wil je nog meer vlogtips? Download dan gratis het e-book: 10 video marketing tips voor beginners. Downloaden is simpel. Druk even op de link die boven uit het scherm klapt.

Kijk ook naar vlogtip 2.

Over de schrijver
Reactie plaatsen