Vlogtips Voor Ondernemers: De Wat Komt Er In Mij Op Vlog
04 september 2016 

Vlogtips Voor Ondernemers: De Wat Komt Er In Mij Op Vlog

Je wilt als ondernemer zakelijk gaan vloggen. Maar waar moet je over vloggen? In deze inspiratievlog een makkelijk toepasbaar onderwerp, wat elke ondernemer zo kan toepassen.

Een makkelijk toepasbare vlogtip ….

 

Tekst uit de video:

In deze vlog wil ik je meenemen naar de “wat komt er in mij op vlog”. Een perfecte vlog die je kunt toepassen, bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Of de hele dag door. Dus als er iets in je op komt, wat je wilt delen met je volgers dan kun je dat gelijk doen. Door je smartphone te pakken en op record te drukken en jouw gedachten te delen met je volgers. Let hierbij wel op dat de gedachten wel enigszins relevant moet zijn voor je doelgroep. Dus echt over je privé leven: dat kan zo nu en dan, maar leg de nadruk bij die vlogs op het delen van wat er in je op komt in relatie tot het product of dienst. Hoe je dat kunt doen, kun je zien in mijn vlog van gisteren. Dus klik even op de video die hier in beeld staat. Dan kun je zien wat een voorbeeld kan zijn. Het is niet super professioneel, maar het is wel iets wat je even snel kunt gebruiken voor Facebook videomarketing. Ook als je dagelijks vlogt is dit heel makkelijk te produceren videocontent.

 

Online programma of boeken

Wil je als ondernemer aan de slag met vloggen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Hoe een vlog rendement en bekendheid oplevert voor je bedrijf? Speciaal voor ondernemers die vlogs of filmpjes willen maken voor hun bedrijf, organiseer ik de praktische workshop videomarketing. Hier leer je onder andere hoe je aantrekkelijke boeiende filmpjes maakt en hoe je van kijkers, fans maakt en van fans klanten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen