Welke Camera Voor YouTube Kopen (om mee te beginnen)?
30 oktober 2016 

Welke Camera Voor YouTube Kopen (om mee te beginnen)?

Als je als ondernemer of als bedrijf net begint met filmpjes opnemen voor op YouTube: welke camera kun je dan het beste kopen? In deze vlog mijn tip voor beginnende YouTubers.

Als je dit filmpje bekijkt, hoef je de onderstaande tekst niet te lezen.

Tekst uit de video:

Ik heb nog een vraag gehad van Yara. Yara vraagt zich af: welke camera raad je aan als het gaat om beauty video’s en vlogs? Ik ben zelf geen camera verkoper, maar mijn tip daarin is wel om te beginnen met de apparatuur die je hebt. Dus begin gewoon met je smartphone. Let wel bij de aankoop van je smartphone op de kwaliteit van de cameralens. Ook is het belangrijk voor de kwaliteit dat je de juiste smartphonepositie hanteert als je een filmpje opneemt.

Proef of video maken iets voor je is. Proef of dat je het leuk vindt om te doen, want dat is erg belangrijk. Je kunt natuurlijk wel investeren in een camera, maar als die vervolgens niet gebruikt wordt, omdat je het eigenlijk toch niet zo leuk vindt, dan heeft dat ook geen meerwaarde. Dus begin met de apparatuur die je hebt.

Wil je toch een camera gaan kopen, dan kun je kijken naar het artikeltje wat ik er over heb geschreven. In dat artikeltje kopen ook mensen voorbij, die wel verstand hebben van camera’s. Dus kijk even in dat artikeltje. Dan kun je na gaan welke camera voor jou het beste is.

Vlogcamera

Ben je op zoek naar een goede vlogcamera? Lees dan dit vlogcamera advies.

Vragen?

Heb je ook vragen voor mij, dan kun je die stellen op mailadres: info@theodekleijn.nl of laat een reactie achter onder dit artikel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen