Ik Wil Meer Leren Over Video Marketing
21 augustus 2016 

Ik Wil Meer Leren Over Video Marketing

Wil jij als ondernemer meer leren over videomarketing? Volg dan het stappenplan uit dit blogartikel.

Bij steeds meer ondernemers gaat het kriebelen: ze weten dat ze iets met video moet gaan doen…..maar ze stellen het uit. Ze weten niet waar ze moeten beginnen. Vinden het ingewikkeld. Spannend en buiten de comfortzone. Toch hebben ze ook door dat de tijd begint te tikken. Filmpjes worden steeds meer geconsumeerd op het internet. Ga maar na: wanneer heb jij voor het laatst een filmpje gezien?

Mocht je niet overtuigd zijn van de voordelen van videomarketing, lees dan even deze 40 voordelen om vandaag nog te beginnen.

Maar waar begin je nu precies? Waar kun je meer leren over video marketing? Hier! Ik als videomarketing specialist help jou graag op gang.

 

Stap 1: Download het gratis e-book

Speciaal voor ondernemers die aan de slag willen met filmpjes maken voor hun bedrijf, heb ik het volgende e-book ontwikkeld: “10 videomarketing tips voor beginners”. Download het e-book en de basisbeginselen heb je.

 

Stap 2: Proefdraaien

Stap 2 is het doen! Gewoon filmpjes gaan opnemen. Meters maken, zonder jezelf zorgen te maken over de techniek. Makkelijker gezegd dan gedaan, hoor ik je zeggen. Dat klopt. Jezelf zien. Jezelf horen. Wat denken anderen wel niet van mij? Toch is het beste medicijn om het gewoon te doen. Heb je cameravrees? Lees dan dit artikel met handige anti cameravrees tips.

Gebruik voor de video-opnamen gewoon je smartphone. Deze is goed genoeg. Plaats je smartphone op een statief of zet hem tegen een stapel boeken. Maak een kort filmpje van 30 seconden en beantwoord één van de meest gestelde vragen. Afijn proef en beleef!

 

Stap 3: Volg de praktische workshop videomarketing

Waarom zelf veel tijd besteden om dingen uit te zoeken? Waarom in dezelfde valkuilen terecht komen, waar ik al in gevallen ben? Als je de praktische workshop videomarketing volgt heb je een goede basis om verder door te gaan met videomarketing. Je leert hoe je een goed filmpje opbouwt. Ook gaan we aan de slag met filmpjes opnemen en analyseren. Na de workshop eindigt het niet. Ik help je ook daarna, zodat je echt verder komt. Hieronder een impressie van de workshop:

Meer informatie over de workshop: klik hier

 

Stap 4: Persoonlijk advies

Hoe maak je samenhangende filmpjes afgestemd op jouw bedrijf? Ondersteunend aan jouw marketing? Inspelend op de behoefte van jouw klanten? Afijn een videomarketing plan dat geheel is afgestemd op jouw bedrijfssituatie. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen