Kun Je Met Windows Moviemaker Een Afbeelding Plakken in een Video?
10 oktober 2015 

Kun Je Met Windows Moviemaker Een Afbeelding Plakken in een Video?

Windows Moviemaker: het gratis en makkelijk videobewerkingsprogramma voor Windows gebruikers. Maar kun je met dit videobewerkingsprogramma ook een afbeelding toevoegen aan je video? In deze vlog leg ik het uit.

Kun Je Met Windows Moviemaker Een Afbeelding Plakken in een Video?

Inleidende tekst

Wil je met Windows Live Moviemaker een afbeelding laten zien terwijl je video doorloopt? Dit is het zogenaamde “beeld in beeld effect“. Maar kan je dit beeld in beeld fragment wel met Windows Moviemaker invoegen? Doorgaans wil je een plaatje iets verduidelijken wat je zegt. Ook voor de onderbreking van de videoclip is een afbeelding een welkome toevoeging aan je YouTube film. Echter gratis videobewerkingsprogramma’s zoals Windows Moviemaker zijn beperkt met handelingen die je kunt doen. In deze film leg ik uit of je met Moviemaker het voor elkaar krijgt om een (verkleinde) foto toe te voegen aan een lopende videobeeld. In deze video was ik in Fort Sint Andries in Heerewaarden/Rossum.

Op de toren van Fort St. Andries geef ik het antwoord of je met Moviemaker een plaatje kunt plakken in je video

Op de toren van Fort St. Andries geef ik het antwoord of je met Moviemaker een plaatje kunt plakken in je video

Tekst uit de video:

Foto toevoegen aan je video

Je hebt een video gemaakt en je wilt met Windows Moviemaker een plaatje toevoegen aan je video. Op deze manier. Kan dat? In deze video geef ik daar het antwoord op. Hoi mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video dus antwoord op de vraag of je met Windows Moviemaker een plaatje in beeld kunt laten komen op deze manier. Het antwoord op die vraag is vrij simpel: nee dat kan niet. Omdat Windows Moviemaker maar één videospoor heeft. Wil je toch een afbeelding laten zien, terwijl je aan het praten bent, dan kun je een stukje video wegknippen en in plaats daarvan de afbeelding laten zien. Dat gaat dan op deze manier. Heb je een vraag over videomarketing, het zelf maken van video’s of YouTube? Laat jouw vraag dan hieronder achter en misschien beantwoord ik hem morgen. Geef hem even een duimpje deze video als je hem leuk vond. Ik zie je graag morgen weer en dan is het maar weer afwachten op welke locatie ik dan sta. Je vraagt jezelf misschien af: waar staat Theo vandaag? Vandaag sta ik op Fort St. Andries. Op de toren daarvan. Aan die kant heb je sluit St. Andries. Daar heb je Zaltbommel liggen. Dit is de Waal en die gaat richting Tiel. Mocht je een keer in de buurt zijn, dan is het zeker de moeite waard om deze toren gratis te beklimmen.

De oplossing

Om toch een plaatje te kunnen toevoegen aan je video, moet je wat stappen doorlopen. In dit artikel leg ik stap voor stap in een video uit hoe je dit moet doen.

Over de schrijver
laurens
Door

laurens

op 10 Oct 2015

een nieuws achtergrond voor mijn YouTube kanaal zwots tennis bal tv

Reactie plaatsen