Workshop Geven Tips

Geef je als ondernemer binnenkort een workshop? Bekijk dan even mijn vlog, waarin ik mijn ervaring en kennis deel. Handige tips passeren de revue.

Al vloggend deel ik mijn ervaring over de praktische workshop videomarketing

 

Tekst uit de video:

Nou daar ben ik dus vandaan gekomen. Ben bezig met een ontspannen rondje. Die ontspanning heb ik wel nodig, want komende maandag geef ik de praktische workshop videomarketing voor de vierde keer. Je zult jezelf wel afvragen: je hebt geen ontspanning nodig. Je geeft die workshop voor de vierde keer, dus het is gesneden koek. Je schudt het even uit je mouw en daarmee op naar de volgende workshop. Zo is het niet helemaal.

Elke workshop is anders en in deze vlog wil ik je meenemen waarom het telkens anders is. Punt 1 begint het eigenlijk al met een evaluatie van de vorige workshop. Vraag altijd aan mijn deelnemers: wat heb je gemist bij de workshop als ze die gevolgd hebben. Wat voor tips kun je mij meegeven om de volgende workshop nog beter te doen. Met die tips en feedback kan ik dan weer gebruiken voor mijn nieuwe workshop. Zodat mijn workshops telkens beter worden. En ook telkens waardevoller worden voor de nieuwe deelnemers.

 

Gaandeweg bijleren

Verder leer ik natuurlijk ook gaandeweg. De vorige workshop was drie maanden terug. We zijn nu drie maanden verder en in die tussentijd leer ik dingen bij. Maak ik ook missers. Ook die dingen die ik bijleer. Dingen die niet goed gaan, kan ik dan meegeven aan mijn nieuwe deelnemers. Tot slot vraag ik altijd ook aan de nieuwe deelnemers vooraf: waarom heb je jezelf nu ingeschreven? Wat wil je precies leren? Waarom kom je naar de workshop? Wat wil je bereiken? Door die feedback mee te nemen in het programma, kan ik mijn workshop ook weer verbeteren. Dat doe ik uiteraard ook. Zodoende heb ik altijd weer een andere workshop dan de vorige weer. En is het eigenlijk een versie 4.0 die steeds beter wordt. Waardoor het ook weer nieuwe voorbereiding vergt.

Het is niet zo: je draait een programma af net zoals de vorige keer. Zeker niet. Elke workshop is anders. Dat wilde ik je even meegeven in deze vlog. In de volgende volg neem ik je mee naar de workshop zelf. Kun je even kijken achter de schermen: hoe gaat het nu precies? Is het wel iets voor mij? Mocht je interesse hebben in de workshop. De praktische workshop videomarketing, waarbij ik je leer om kwalitatieve goede video’s maakt voor op je website. Maar ook voor op YouTube, waardoor je online zichtbaar wordt met je video’s. Dan kun je dus even kijken op de link die onderaan deze video staat. Of op de link die nu in beeld komt. Ik wens je tot slot nog een mooie zaterdag toe. Mijn energielevel stijgt wel, dus volgens mij komt het helemaal goed maandag. Dan ga ik er vol energie tegenaan. Ik wens je nog een fijne dag.

Over de schrijver
John
Door

John

op 31 Jul 2017

Super bedankt, het filmpje is ook echt fijn met het artikel erbij!!

Theo de kleijn
Door

Theo de kleijn

op 31 Jul 2017

Graag gedaan.

Reactie plaatsen