YouTube Bedrijfskanaal Maken Doe Je Zo!
02 november 2013 

YouTube Bedrijfskanaal Maken Doe Je Zo!

Hoe maak je als zelfstandig ondernemer een goed YouTube bedrijfskanaal? Hoe zorg je er voor dat veel bezoekers van jouw YouTube kanaal blijven hangen. Zich gaan abonneren op jouw bedrijfskanaal? In deze blog het antwoord…..

In het gratis E-bookJouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo” lees je stap voor stap hoe je jouw YouTube bedrijfskanaal maakt en goed inricht. Een goede inrichting van je kanaal is belangrijk voor meer kijkers naar je video’s. En meer kijkers naar je video’s leveren meer klanten op voor jouw bedrijf (mits je videomarketing op de juiste manier inzet).

>>>Klik hier om het gratis E-book te downloaden

 

Gratis Videocursus voor zelfstandig ondernemers

Het gratis E-Book maakt deel uit van de gratis cursus “Zelf YouTube filmpjes maken voor je bedrijf”. In de gratis cursus leer je hoe je op een makkelijke manier zelf video’s maakt die jouw bedrijf meer klanten oplevert. Ook leer je videomarketing op de juiste manier toepassen. Klik hier om jezelf in te schrijven voor de gratis cursus en profiteer ook van andere kado’s !

 

Hieronder kun je de inleiding uit het E-book “Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo”, lezen:

“Een YouTube kanaal is het visitekaartje van jouw bedrijf op YouTube. Je kunt  het vergelijken met een website met producten. Als jouw website niet goed is ingericht en geen uitstraling heeft, resulteert dit in minder verkopen. Dit geldt ook voor jouw YouTube kanaal. Als jouw YouTube kanaal geen uitstraling heeft en niet goed is ingericht, levert dit minder kijkers op van jouw video’s.

 

In dit e-book leer je hoe je jouw YouTube bedrijfskanaal goed inricht en uitstraling geeft.

 

 

Naast de uitstraling van jouw YouTube bedrijfskanaal leg ik ook uit hoe je jouw kanaal optimaliseert. Door de juiste (zoek)woorden te gebruiken bij de inrichting van je kanaal, wordt je kanaal beter gevonden door je doelgroep.

 

 

Tot slot leer je ook hoe je makkelijker en sneller YouTube video’s online zet.

 

 

Heb je vragen, tips of suggesties? Laat het mij weten. Je doet mij hier een groot plezier mee: info@theodekleijn.nl of bellen: 06 -219 303 09.

 

 

Ik wens jou veel succes toe met de uitvoering van de informatie uit dit e-book.”

Over de schrijver
Reactie plaatsen