YouTube Geheimen Die De Meeste Mensen Niet Weten met Roberto Blake
07 oktober 2015 

YouTube Geheimen Die De Meeste Mensen Niet Weten met Roberto Blake

YouTube geheimen: als je YouTube video’s maakt, wil je graag dat jouw video’s goed gevonden worden. Dat ze hoog scoren in de zoekmachine van zowel YouTube als Google. Roberto Blake onthult de geheimen in een inspirerende vlog. Kijk snel en doe er jouw voordeel mee.

Ik weet dat er geen echte YouTube geheimen zijn. Het allerbelangrijkste is de kijktijd en daar moet je alles aan doen om de kijker er zo lang mogelijk bij te houden. De meeste YouTube video’s die over videomarketing en YouTube gaan, kan ik dan ook zo doorskippen. Ze brengen geen nieuwe geheimen of trucs aan het licht. De meeste video’s komen allemaal op hetzelfde neer.

De wauw factor

Toch heeft vandaag (8 oktober 2015) een YouTube kanaal waar ik op geabonneerd ben, een inspirerende “braindump” vlog uitgebracht. Een video waarvan ik warm wordt. Een video met passie, overtuiging en niet te vergeten heel veel overdracht van ervaring. Als jij nog weinig ervaring hebt met video SEO, of te wel ervaring om jouw YouTube video hoger in de zoekmachines te krijgen, dan is deze video zeker waardevol.

Je denkt misschien: ja, die Theo die maakt regelmatig blogs over andermans video’s. Nou de laatste keer dat ik een blogartikel maakte over een specifieke video van iemand anders was op 24 juli 2014. Ruim één jaar geleden dus. Dat artikel ging over het verrassen van je klant met een video. Hiermee wil ik aangeven dat het promoten van andermans video meer uitzondering dan regel is. De video moet de “proef der Theo” doorstaan. Deze YouTube vlogvideo van Roberto Blake, waarin hij in 46 minuten vertelt over de geheimen van YouTube die de meeste mensen niet weten, heeft de proef met vlag en wimpel doorstaan.

Kijk dus snel en vergeet niet pen en papier bij de hand te houden. De video is een echte vlog. Dus niet echt gestructureerd in hoofdstukken, maar wel heel interessant.

Wil je als ondernemer nu echt aan de slag met videomarketing voor jouw bedrijf? Download dan het gratis e-book “10 videomarketing tips voor beginners“.

Jouw YouTube geheimen

Wat zijn jouw geheimen om goed te scoren op YouTube? Ik ben benieuwd. Laat jouw reactie hieronder achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen