Beter Gevonden Worden Met Jouw YouTube Kanaal En Videos: 2 tips
09 mei 2014 

Beter Gevonden Worden Met Jouw YouTube Kanaal En Videos: 2 tips

Jij wilt toch ook dat jouw YouTube bedrijfskanaal gevonden wordt? Immers hoe meer bezoekers, hoe groter de kans op nieuwe klanten. In deze video geef ik jou twee tips die weinig ondernemers (goed) toepassen. Door deze tips wordt jouw YouTube kanaal veel beter gevonden.

Beter Gevonden Worden Met Jouw YouTube Kanaal En Videos: 2 tips

 

Hieronder de tekst uit de video:

In deze video leg ik twee tips uit waardoor jouw YouTube kanaal en jouw YouTube video’s beter gevonden worden in de zoekmachines. Twee tips om beter gevonden te worden in de zoekmachines met jouw YouTube video’s en jouw YouTube kanaal. In deze video leg ik die twee tips uit. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met het maken van video’s die meer klanten opleveren voor hun bedrijf.

 

Om te beginnen: tip1 is om zoekwoorden in te geven. Zoekwoorden ingegeven kun je heel makkelijk doen. Dit kun je doen door in te loggen in Youtube. Dan ga je naar het tandwieltje naast uploaden. Je klikt op videobeheer. Dan ga je naar de linkse kant, naar “kanaal instellingen” en klik je op “geavanceerd”. Dan vind je hier “zoekwoorden voor kanaal” en kun je jouw zoekwoorden in de geven, waarop jij gevonden wilt worden. Dit is tip 1. Vergeet ook niet om op opslaan te drukken als je alles hebt ingevuld.

 

Tip2

De andere tip is, om de kanaal beschrijving in te vullen. Dat kun je heel simpel doen. Je gaat weer naar jouw Youtube kanaal. Uiteraard ben je ingelogd in Youtube. Daarna klik je op het icoontje “over”. Dan klik je op het pennetje rechtsboven. Dan kun je de kanaal beschrijving in de geven.

 

Ik zie veel ondernemers die de kanaalbeschrijving niet hebben ingevuld, of een paar woorden hebben ingevuld. Het is veel beter om de kanaalbeschrijving heel uitgebreid te doen, waarbij je normaal zinnen gebruikt. Dus je gaat niet spammen met heel veel dezelfde woorden. Je gebruikt normale zinnen. Laat in de normale wel de zoekwoorden terug te laten komen, waarop jij gevonden wilt worden met jouw YouTube kanaal. Als je de kanaal beschrijving klaar hebt, dan druk je op gereed. Dan ben je klaar.

 

Klik hier om het audiobestand te downloaden(ga met de muis over de link en klik op de rechtermuisknop en selecteer hierna “doel opslaan als”) of luister naar het bestand via de audioplayer:[jwplayer player=”1″ mediaid=”2510″]

 

Heb jij ook tips?

Heb jij ook tips om jouw YouTube video’s en Youtube kanaal beter gevonden te laten worden. Laat jouw reactie dan hieronder achter. Vergeet jezelf ook niet in te schrijven voor de gratis cursus “hoe maak ik een goede YouTube video voor mijn bedrijf“.

Over de schrijver
Reactie plaatsen