Hoe Wordt Mijn YouTube Video Beter Gevonden In De Zoekmachines
10 maart 2014 

Hoe Wordt Mijn YouTube Video Beter Gevonden In De Zoekmachines

In deze video leg ik uit, hoe jouw youtube video beter gevonden wordt door de zoekmachines.

Hoe Wordt Mijn YouTube Video Beter Gevonden In De Zoekmachines

De video op YouTube: http://youtu.be/rW8Uu0x-Jzc

 

De tekst uit de video:

Als je een YouTube video upload, moet je de titel beschrijving en labels invoeren. De labels zijn zeg maar zoek woorden, waarop jij gevonden wilt worden.

Sommige youtube gebruikers vullen bij labels helemaal niet in, en dat is een gemiste kans. Maar er zijn ook veel youtube gebruikers die bij labels losse woordjes invullen. Op zich is het goed om losse woordjes in te vullen, maar een belangrijke tip om beter gevonden te worden is stukken van zinnen of hele zinnen in te voeren. Zoals hier. Youtube laat andere video’s zien aan het einde van de video. Het blijkt namelijk dat mensen als ze een zoekopdracht geven minimaal drie woorden intoetsen. Als jij die drie woorden bij de labels invoert. Als één zin. Bijvoorbeeld YouTube video maken, dan is de kans groter dat als je die drie woorden bij de labels ook in voert, dat jouw video op die zoekterm combinatie wordt gevonden.

Dus dat is mijn tip voor vandaag. Abonneer jezelf ook even op mijn YouTube kanaal. Dit kun je heel makkelijk doen door op de knop abonneren te klikken. Je bent verzekerd van wekelijks een nieuwe tip.

Over de schrijver
Reactie plaatsen