YouTube Video Verwijderen: Hoe Doe Je Dat? | Stap voor Stap Handleiding
24 oktober 2015 

YouTube Video Verwijderen: Hoe Doe Je Dat? | Stap voor Stap Handleiding

Hoe verwijder je een video van je eigen YouTube kanaal? In deze videoblog leg ik het stap voor stap uit.

YouTube Video Verwijderen: Hoe Doe Je Dat? | Stap voor Stap Handleiding

Tip: kijk deze video, dan hoef je de onderstaande tekst niet door te lezen.

Inleidende tekst:

Je hebt een videobestand geupload op je YouTube kanaal. De videofile staat netjes bij videobeheer en is, als je de video op openbaar hebt gezet, voor iedereen zichtbaar. Ook is de film voorzien van een thumnail. Echter je wilt de video verwijderen c.q. het videobestand wissen. De reden hiervoor kan zijn dat je ondertussen een nieuwere versie hebt gemaakt van de video die je wilt deleten of dat de video verouderde informatie bevat. Hoe verwijder je deze YouTube video dan? Dit kun je doen via videobeheer. Klik de betreffende video aan en klik op bewerken bij acties. In deze video leg ik stap voor stap aan de hand van screenshots uit hoe je zorgt dat de online video verdwijnt. Perfecte handleiding met videobeelden. Versie september 2015 met een lekker bakje koffie 🙂

YouTube video verwijderen veel makkelijker dan het verwijderen van koffie

YouTube video verwijderen: veel makkelijker dan het verwijderen van koffie….

Tekst uit de video:

Stap voor stap handleiding

Hoe verwijder jij een video van jouw YouTube kanaal? In deze video leg ik het stap voor stap uit. Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video leg ik jou stap voor stap uit hoe je jouw YouTube video van jouw YouTube kanaal verwijderd. Dit kan ik het beste doen achter de computer. Dus loop je even mee. Zo. Ik zit achter de computer. Om jouw video te verwijderen, moet je inloggen in jouw YouTube kanaal. Vervolgens ga je rechtsboven naar creater studio. Dan ga je naar videobeheer. Dan klik je naast bewerken, op dit pijltje bij de video die je wilt verwijderen. Dan klik je op verwijderen. Dan vraagt YouTube om een bevestiging. Klik je op “ja verwijderen”. Video is verwijderd. Ooo. Chips. Heb je ook een vraag over video-marketing, het zelf maken van video’s of YouTube? Laat jouw reactie dan onder deze video even achter en wie weet beantwoord ik jouw vraag morgen. Vergeet jezelf ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal…. en kijk ook naar mijn andere video’s die hier ergens onder in beeld verschijnen. Graag tot morgen.

Over de schrijver
louis maesen
Door

louis maesen

op 19 Aug 2016

hoe verwijder ik een filmpje dat iemand anders op you yube heeft gezet?

Theo de kleijn
Door

Theo de kleijn

op 19 Aug 2016

Dat gaat helaas niet. Je kunt de video wel rapporteren. Ik kan onder de video naast "toevoegen aan" en "delen" op het tabje "meer" en klik op rapporteren. Je mag allen rapporteren in extreme gevallen. Bijvoorbeeld als iemand anders zonder jouw toestemming, jouw video heeft gebruikt/op YouTube heeft gezet. Een andere mogelijkheid is dat je contact opneemt met de kanaaleigenaar via YouTube mail.

Ana
Door

Ana

op 30 Nov 2016

Heel erg handig dit!

Theo de kleijn
Door

Theo de kleijn

op 30 Nov 2016

Dankjewel. Succes met het verwijderen van de YouTube video.

anoiem
Door

anoiem

op 12 Dec 2020

bekenen vidoe'skan net verwijderen normaal wel

Erwin de Ruiter
Door

Erwin de Ruiter

op 07 Apr 2021

Hallo Theo Ik heb een geke vraag... in kanaaldashboard heb ik een paar videos die ik wil verwijderen... zes maanden geleden scheen het mij te lukken... nu... Ik krijg eventueel het raampje: Ik begrijp dat de verwijdering definitief is... Doe wat ik wil, ik krijg niet een kruisje in het blokje! Ik trek m'n haren uit! Heeft U mischien een idee?

Reactie plaatsen