Wat Moet Je Zeggen In Een Kennismakingsvideo Op LinkedIn?

Wat Moet Je Zeggen In Een Kennismakingsvideo Op LinkedIn?

Geef je LinkedIn profiel een boost! Plaats een kennismakingsvideo van jezelf. Hiermee onderscheid je jezelf en levert veel meer persoonlijkheid op voor je LinkedIn profiel. Maar wat moet je nu precies zeggen in zo’n kennismakingsvideo. In deze videoblog leg ik het je stap voor stap uit.

Deel deze video op Facebook
Twitter over deze video
De tekst uit de video:

Hoe maak je een goede kennismakingsvideo voor je LinkedIn profiel? In deze video ga ik het hebben over de inhoud van zo’n kennismakingsvideo.

Hoi. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. In deze video ga ik het dus hebben over een kennismakingsvideo voor op je LinkedIn profiel. Een kennismakingsvideo op je LinkedIn profiel heeft een meerwaarde. De bleek wel uit het interview wat ik laatst had met LinkedIn Specialist Anton Honing. Wil je dat interview nog eens terug kijken, dan kun je klikken op de link die hier in beeld verschijnt. Of op de video liever gezegd. Vandaag gaan we het dus hebben over de inhoud van zo’n video. Wat moet je precies zeggen in een kennismakingsvideo voor je LinkedIn profiel. Wat je moet zeggen in je kennismakingsvideo heb ik opgedeeld in kleine onderdeeltjes. Bij elk onderdeel zie je eerst de samenvatting van wat ik ga zeggen in beeld, als tekst en daarna geef ik het voorbeeld van die samenvatting. Dus wat je kunt zeggen. Laten we snel beginnen.

Tips voor de kennismakingsvideo

Leuk dat je mijn LinkedIn profiel bezoekt. Mijn naam is Theo de Kleijn en ik help ondernemers met videomarketing. Met videomarketing wordt je beter gevonden op het internet. Geef je meer persoonlijkheid aan je website en gaan kijkers sneller over om zaken met je te doen. Toch zie ik veel ondernemers die de stap naar videomarketing niet maken. Ze zien wel de voordelen van videomarketing voor hun bedrijf, maar zetten niet de stap om zelf filmpjes te maken. Vragen als: waar moet ik beginnen. Hoe moet ik het precies doen. En hoe zet ik videomarketing in voor een juiste branding van mijn bedrijf belemmeren de ondernemer om daadwerkelijk te beginnen met videomarketing. Misschien geldt dit ook wel voor jou. Ik kan jou helpen bij het inzetten van videomarketing voor jouw bedrijf. Als je een connectie met mij maakt op LinkedIn dan ben je in ieder geval verzekerd van een wekelijkse videotip. Ik publiceer elke week een nieuwe videotip, over videomarketing, YouTube en het zelf maken van video’s op LinkedIn. Ook kun je mij benaderen als je vragen hebt over videomarketing. Als jij met mij connect dan voeg ik jou toe aan mij netwerk en ben jij verzekerd van een netwerkcontact die jouw vraagbaak is op het gebied van videomarketing. Op naar meer klanten en meer bekendheid voor jouw bedrijf door het inzetten van videomarketing. Dit waren ze dan de ingrediënten van een kennismakingsvideo op je LinkedIn profiel. Ik wens je wel veel succes met het maken van deze kennismakingsvideo voor je LinkedIn Profiel. Anton Honing: de LinkedIn specialist waar ik het interview mee heb gehad, adviseerde overigens wel om de video te laten opnemen door een professioneel bedrijf. Dus mocht je daar interesse in hebben? Neem dan even contact met mij op door te klikken op de link die hier in beeld verschijnt. Vergeet jezelf ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dit kun je doen door te klikken op de link die hieronder in beeld staat en verder wens ik je nog een fijne dag toe.

Wat is jouw mening over de toegepaste ingrediënten van de kennismakingsvideo? Laat hieronder een reactie achter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen